Cazul tatălui din Maramureș care și-a ascuns copilul decedat în cușcă. Cum a descoperit vecinul că ceva nu este în regulă

Cazul copilului de 14 ani găsit decedat în cușca unui câine a șocat întreaga țară. Vecinul care a sunat la 112 pentru a anunța dispariția băiatului a dat câteva detalii despre cazul îngrozitor.

Vecinul spune că, după ce a observat că băiatul de 14 ani a dispărut brusc, a încercat să se ducă la tatăl respective cu ceva de mâncare pentru doi frați, dar tată i-a refuzat accesul în curte. Așa a decis să sune la Poliție.

Am vrut să îi dau ceva să dea la copil şi mi-a zis că nu am ce să caut în curte, că nu mă lasă să intru în curte. Şi atunci i-am zis că sun la Poliţie pentru că nu l-am mai văzut, nu l-am auzit plângând.

Şi până la urmă, au venit de la Poliţie şi atunci el a fugit cu un sac înăuntru. Eu nu l-am văzut cu sacul, dar l-a văzut nepotul meu şi cu o vecină. Când a ajuns Poliţia acolo, l-au găsit în sac şi l-au luat.

Citește și: Ce posta în mediul online tatăl care și-a ținut copilul decedat în cușca unui câine

El plângea tare mult (n.r. copilul) şi nu l-am auzit de o lună. Se auzea până în casă când plângea. N-am auzit nimic, niciun fel de mişcare şi m-am gândit că ceva nu e bine.

Ce motive a avut? Pentru bani. Că el mai lua bani de pe ei (n.r. de pe urma copiilor). Probabil că s-a gândit că a luna luna asta pensia, îl ascunse şi ia şi luna viitoare – a declarat Vasile Lemac, pentru Antena 3.

Din primele investigații, autoritățile au descoperit că băiatul nu a fost îngrijit, nu primea mâncare și nici apă.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri