Ce posta în mediul online tatăl care și-a ținut copilul decedat în cușca unui câine

Tatăl din Sighetu Marmației, care și-a ascuns copilul decedat în cușca câinelui, a fost dus de autorități la Spitalul de Psihiatrie. Medicii vor stabili dacă bărbatul are sau nu discernământ.

Amintim că în seara de 23 mai, autoritățile au fost alertate de vecinul unui tată al cărui copil de 14 ani nu a mai fost văzut de mult timp. Poliția a găsit trupul neînsuflețit al copilului, într-un sac, în cușca animalului de companie al familiei. Bărbatul, care mai are un fiu, ar fi ascuns cadavrul băiatului de 14 ani în cușcă de acum o lună, pentru a lua în continuare alocația și indemnizația de handicap.

Citește și: Fetița de cinci ani care a murit la scurt timp după transplantul hepatic avea ciroză, nu boala Wilson

Inițial, bărbatul a declarant că băiatul e mort de doar câteva zile, iar el nu a avut bani de înmormântare. Dar medicii au stabilit că adolescentul era decedat de cel puțin o lună. Mama celor doi copii a murit în urmă cu mai mult timp.

Conform profilului de Facebook al bărbatului, în timp ce copilul său zăcea decedat în cușca câinelui, el posta diverse mesaje amoroase.

„Nu plânge niciodată în public. Cine nu te cunoaşte râde, cine te urăşte se bucură, iar cine te iubeşte suferă.”

„Cine te iubeşte nu renunţă, nu înşeală, nu minte” – sunt câteva dintre mesajele postate pe Facebook de bărbat, notează Antena 3.

Foto – Captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri