Cazul crimei din Berceni. „Eu zic că e vinovată!” Pe cine acuză fratele vitreg al fetei ucise

Continuă audierile în cazul crimei din Berceni, unde o fată de 12 ani a fost găsită fără suflare în lada unei canapele, într-un apartament.

Fratele vitreg al fetei a fost audiat de procurori și a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, este de părere că mama fetei a mințit când a spus că nu a știut că adolescenta este decedată.

„Eu zic că e vinovată!'

„În data dispariției, când se presupune că s-a întâmplat, un vecin de pe stradă le-a văzut pe mama și pe fetiță venind la tata să-i ceară 15 lei, să-și ia înghețată. Ne facem tot felul de scenarii și, din ce a declarat ea prin Spania, eu zic că e vinovată' – a spus fratele fetei, potrivit Știrile Pro TV.

Declarația vine după ce mama fetei a susținut că era plecată la muncă în ziua în care copila a dispărut. După audiere, bărbatul a anunțat prin avocatul său că se constituie parte civilă în dosar și va cere daune morale.

Noi mărturisiri șocante în cazul crimei din Berceni: „S-ar fi dus să o mute, dar fiind prea mult în putrefacție, nu s-a mai putut!'

Marcel Șerbuc, concubinul mamei fetei și principalul suspect în cazul crimei, a fost reținut sâmbătă la Tiel, în centrul Țărilor de Jos, și dus în fața unui judecător de instrucție. Șerbuc i-ar fi spus acestuia că nu vrea să fie trimis în România. Magistrații din Amsterdam au validat mandatul european de arestare emis pe numele lui și au la dispoziție 90 de zile pentru a decide extrădarea lui.

Pe baza dovezilor emise de la București, judecătorul de instrucție olandez a decis că, deocamdată, locul lui Șerbuc este după gratii, fiind considerat un individ foarte periculos. Soarta lui va fi decisă de un complet al Curții de Apel din Amsterdam, format din trei magistrați.

Principalul suspect în cazul crimei fetei de 12 ani, pe lista celor mai căutați infractori din Europa

Remintim că în urmă cu două săptămâni, pe 3 iunie, proprietarul unui apartament din Sectorul 4 al Capitalei, situat pe Aleea Gornești, a descoperit, în lada canapelei, trupul neînsuflețit al unei femei. Câteva zile mai târziu, autoritățile au anunțat că este vorba despre cadavrul unei fete de 12 ani.

Fata locuia în apartamentul închiriat cu mama ei și cu concubinul acesteia. După ce au petrecut Paștele în Spania, unde cei doi adulți, fata intenționa să se întoarcă în România, la tatăl ei biologic, dar a dispărut brusc. Corpul ei neînsuflețit a fost descoperit o lună mai târziu de proprietarul apartamentului.

Foto – arhivă


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri