Principalul suspect în cazul crimei fetei de 12 ani, pe lista celor mai căutați infractori din Europa

Cazul fetei de 12 ani care a fost ucisă și băgată în lada unei canapele, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei devine din ce în ce mai complex.

Ilie Marcel Șerbuc este principalul suspect al Poliției și se află acum pe site-ul Europol, pe lista celor mai căutați infractori din Europa. Bărbatului, în vârstă de 37 de ani, i se aduc acuzații de crimă și vătămare corporală gravă. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă și un mandat european de arestare, ceea ce înseamnă că poate fi extrădat în România imediat cum va fi prins. Bărbatul a fost localizat ultima dată în Olanda, unde a ajuns după ce, la începutul lunii mai, a făcut o vizită și în România, din Spania, de unde lucra.

Noi mărturisiri șocante în cazul crimei din Berceni: „S-ar fi dus să o mute, dar fiind prea mult în putrefacție, nu s-a mai putut!'

El este cunoscut ca fiind foarte agresiv, iar în urmă cu 9 ani a foscercetat în libertate timp de patru ani, după ce a bătut crunt o altă fată. El a fost apoi condamnat cu suspendare, în primă instanță, dar a scăpat fără pedeapsă, notează Libertatea.

Mama fetei ucise a fost adusă în țară din Spania și audiată la Serviciul Omoruri din Capitală. Ea spune că vinovat pentru teribila crimă este concubinul ei.

Pe 3 iunie, proprietarul unui apartament de pe Aleea Gornești, din Sectorul 4, București, a descoperit, după plecarea chiriașilor, în dormeză, o femeie decedată băgată într-un sac din plastic. Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a sesizat din oficiu cu privire la acest caz și ulterior s-a stabilit că trupul neînsuflețit aparține unei fete de 12 ani.

Noi detalii înfiorătoare legate de crima din Berceni. Ce a mărturisit unchiul fetei de 12 ani găsită decedată în lada canapelei

„În baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din municipiul București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani’, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București, într-un comunicat de presă, potrivit Libertatea.

În urma autopsiei, autoritățile au stabilit că moartea fetei de 12 ani a fost violentă.

„Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă. La datele de 04 şi 05 iunie 2023 au fost dispuse expertize genetice judiciare pentru stabilirea profilului genetic ADN al cadavrului, expertize ce sunt efectuate de Institutul Naţional de Criminalistică', se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Foto – arhivă


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri