Ce activități i se potrivesc copilului în funcție de zodie

Nu sunteți siguri care sunt activitățile potrivite pentru copilul tău? Puteți afla raportându-vă la zodia lui. Când vine vorba despre activitățile extracurriculare, astrele spun că micul vostru Leu este destinat pentru o carieră în lumna reflectoarelor, iar Taurul va prospera în afaceri. Iată câteva informații despre semnul zodiacal al copilului tău și activitățile care i se potrivesc cel mai bine.

Berbec

Copiii Berbec, sub influența lui Marte, sunt lideri înăscuți cărora le place să fie mereu activi fizic (lucru de care, fără îndoială, v-ați prins până acum). Sportul este un domeniu care îl va captiva pe cel mic. Fie că va face pare dintr-o echipă în care poate fi căpitan sau va practica un sport individual, va fi încântat de această activitate. Fiind foarte competitiv din fire, copilul Berbec va trece cu brio de concursurile la care este înscris indiferent că este vorba despre știință, matematică sau de compunerea textelor creative.

Taur

Guvernați de Venus, copiii Taur sunt artiști în devenire și au un simț estetic bine dezvoltat. Micul Taur se va simți în elementul său dacă va putea aprofunda domeniul artelor vizuale. Copiii Taur sunt, de asemenea, practici, mai ales când vine vorba de lucrul cu bani și de a strânge lucruri. Așa că îi puteți încuraja să se ocupe de stângerea banilor pentru excursii/cadouri la școală sau chiar pentru o cauză caritabilă.

Gemeni

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

Este un semn foarte sociabil comunicativ și dornic să se afirme. Copiilor Gemeni li se potrivesc activități ce implică scrisul, cititul și comunicarea. Îi puteți sugera să se înscrie în echipa de redactori a revistei școlii în care studiază sau să își facă un blog personal. De asemenea, copilului Gemeni îi place să exploreze diverse lucruri, așa că îl puteți încuraja să fie ghid turistic în excursiile școlare.

Rac

Guvernat de Lună, Racul se numără printre cele mai emoționale și sensibile semne zodiacale. Puteți stimula natura empatică a copilului încurajându-l să facă diverse activități de voluntariat. Casa este un loc important pentru Rac, așa că le poate plăcea să-și redecoreze camera. Fiind destul de sensibil pe plan emoțional, cursurile de yoga sau meditație pot ajuta copilul să regleze emoțiile complexe pe care le exeprimentează.

Leu

Copiii Leu sunt creativi și născuți pentru a fi în lumina reflectoarelor. Încurajați-vă micuții să câștige atenția pe care o iubesc prin înscrierea lor la cursuri de teatru sau în show-uri de talente. Și sportul este un domeniu care îi atrage pentru că le dă libertatea de a dovedi că pot fi cu un pas înaintea celorlalți.

Citește și – Zodii de copii cu atitudine de lider

Fecioară

Copiii Fecioare au o dorință altruistă de a fi de ajutor altora și de a se simți necesari. Încurajați-vă Fecioara să facă voluntariat la școală și în comunitate. Ghidate de Mercur, Fecioarele sunt, de asemenea, analitice și meticuloase, ceea ce înseamnă că vor aprecia acttivitățile ce necesită aceste abilități, precum concursurile de șah sau de rezolvarea de puzzle-uri. Copilului Fecioară îi va plăcea să lucreze cu mâinile și să-și exercite atenția deosebită la detalii în activități creative.

Balanță

Copiii Balanță sunt sociali și cooperanți și vor beneficia de proiecte de grup sau de parteneri de studiu. Balanța este, de asemenea, diplomatică și poate vedea o problemă din mai multe perspective, o calitate care le-ar fi de folos în clubul de dezbateri. Guvernați de energia creativă a lui Venus, copiii Balanță se bucură de activitățile creative și au înclinație spre domeniul artistic.

Scorpion

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

Copilul Scorpion are o putere de concentrare incredibilă și multă voință, așa că va fi atras de sporturi și de activitățile competitive. Le-ar putea plăcea practicarea unui sport de contact sau activitățile în aer liber unde accentul este pus pe abilitățile de supraviețuire în natură.

Săgetător

Copiii Săgetător sunt însetați de cunoaștere și dornici de aventură. Și au un talent înnăscut pentru a-i îndruma sau a-i antrena pe alții. În plus, pot fi atrași de activitățile de laborator și de științele exacte. Au și un spirit artistic bine dezvoltat și pot aprecia activitățile ce țin de explorarea artei sau a frumuseții naturii.

Capricorn

Copiilor Capricorn li se potrivesc activitățile care exercită abilități de conducere și manageriale. Sunt ordonați și atenți la detalii, așa că le vor plăcea jocurile ce implică meticulozitate și creativitate. Copilul Capricorn este atras și de tot ce implică activitățile în aer liber.

Citește și – De ce sunt bebelușii născuți în iunie cu adevărat speciali. 6 argumente simpatice

Vărsător

Vărsătorii sunt firi rebele care iubesc libertatea, progresul și inovația. Copilul Vărsător va simți nevoia să se afirme prin calitățile lor intelectuale deosebite și sunt dornici să facă schimbări în domeniile pe care le exploatează. Adoră activitățile ce îi solitică mental și se vor bucura de participarea la cluburi de știință și robotică.

Pești

Copiii Pești sunt creativi, ingenioși și curioșli din fire. Își vor găsi bucuria exprimându-se prin muzică, prin studierea unui instrument sau perfecționându-și talentul pentru scrisul creativ prin poezie sau povestiri scurte. Le plac sporturile de apă și pot face performanță în acest domeniu dacă se apucă de ele la o vârstă fragedă.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton