Cadouri in functie de zodie – idei practice pentru parinti

Nu este doar o moda sa faci cadouri in functie de zodie ci si ceva extrem de practic. E ziua celui mic si nu stii cum sa-l bucuri? Iti oferim cateva sugestii legate de preferintele copiilor si de cadoul ideal pentru fiecare zodie.
 

Cadouri in functie de zodie – Berbec (21.03 – 20.04)

Tancuri, elicoptere si bicicleta

Iubeste aventura… Dinamic, activ si independent, e vesnic in actiune si are capul plin de idei indraznete. Curajos si competitiv, ii place lupta si e atras de aventura.

Are multa energie, alearga, se agita, se catara. Iubeste motoarele si are simt tehnic (mai ales mecanic). In materie de jocuri si jucarii, chiar si Berbecutele au gusturi destul de „baietesti. Berbecutii sunt incantati de tot felul de masinute, camioane, tancuri, elicoptere sau dube de pompieri.

Cu cat sunt mai zgomotoase si mai colorate (rosii, daca se poate), cu atat ii incita mai tare. Daca arunca si flacari… Jocurile de tip Mecano si trusele de scule sunt foarte apreciate. La fel, orice fel de joc ce implica lupte, batalii, strategii, soldati si arme (cu conditia ca acestea din urma sa nu fie periculoase). … si sportul.

Un abonament la un club sportiv ar fi o alta surpriza pe care ar primi-o cu entuziasm. Poti incerca fotbal, volei, carting, arte martiale sau gimnastica. Alte lucruri cu care mergi la sigur: scuter, bicicleta, role, briceag de cercetas, cutit de vanatoare, carti si filme de aventuri si de calatorii sau o vizita in parcul de distractii, cu oprire obligatorie la tunelul groazei si la montagne russe. Dar indiferent ce-i alegi, trebuie sa fie ceva care sa-i creasca adrenalina.

Cadouri in functie de zodie – Taur (21.04 – 21.05)

Un tort mare si o bancnota de valoare

Apreciaza lucrurile utile… Perseverent, stabil si practic, e foarte legat de casa si familie. Iubeste placerile simple ale vietii, printre care si mancarea. Pregateste-i un tort mare si alte bunatati. Daca e fata, ia-i o papusa frumoasa, o casuta de papusi cu mobilier, vase de gatit (de jucarie, bineinteles).

Nu uita ca Taurul e semnul cochetei Venus – oricand sunt binevenite rochitele, posetutele, pantofii sau mini trusele cosmetice. Chiar si baietii au preferinte la haine – iti poti duce baietelul la cumparaturi, sa-si aleaga un tricou sau o pereche de adidasi pe gustul lui.

Taurul are un simt innascut pentru bani si afaceri – un joc Monopoly i-ar fi cu siguranta pe plac. … si arta. Dar si simtul artistic este dezvoltat – o cutie cu acuarele sau un album de arta ar putea fi o idee. Mai poti incerca jocuri tip Lego sau altele din gama constructii-arhitectura: jocuri care stimuleaza capacitatea de a combina latura structurala cu cea estetica.

Baietii, in mod special, au un simt muzical innascut: o chitara, un CD player sau cateva casete cu formatiile preferate le merg drept la suflet. Baiat sau fata, copilul tau s-ar mai bucura sa-l duci la restaurant, sa-l scoti la iarba verde ori sa-i cumperi un animal de companie. Insa cel mai fericit ar fi sa-i daruiesti o bancnota cat mai noua si cat mai valoroasa…

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Caracteristici generale