Ce simti cand nasti? – 14 mamici iti povestesc cum au trait nasterea

Abia pe la ora 00:30 au realizat ca nu se poate o nastere normala si m-au pregatit pentru cezariana – Ely

„Am plecat la spital la ora 15 si pe la 16:30 au inceput contractiile la inceput suportabile. Pe la ora 21:00 deja nu mai suportam durerile si mergeam la doctora de garda din 5 in 5 minute.
Abia pe la ora 00:30 au realizat ca nu se poate o nastere normala si m-au pregatit pentru cezariana si asa a venit pe lume baiatul meu, care cantarea 4200g au trecut 16 ani de atunci.”

M-am simtit atat de usoara dupa ce am nascut si mi-au scos placenta – Florentina

„Am doua nasteri pe cale naturala, ambele au fost sa spunem usoare, fiindca eu nu am avut ore intregi de dureri.
La prima sarcina tin minte ca m-am pus la 3:30 AM sa dorm avand contractii usoare, iar la ora 5:00 m-am trezit cu contractii dese, din 5 in 5 min.
Travaliul mi l-am facut acasa in timp ce asteptam ambulanta, odata ajunsa la spital am fost urcata repede la sala de nasteri pentru ca bebe nu mai vroia sa stea deloc. Am nascut la 6:15 AM.
Vreau sa spun ca m-am simtit atat de usoara dupa ce am nascut si mi-au scos placenta, dar dupa m-a luat un somn groaznic si nu aveam voie sa dorm. Asistentele imi ziceau sa ma masez pe burta pentru a-mi cobora uterul la loc.

La a doua sarcina nasterea a fost mai grea, contractii avem, dar nu erau asa dureroase, de aceea am sunat doctorul sa il intreb daca e posibil sa nasc. Dansul mi-a spus sa plec spre spital cat mai repede, am plecat singura cu taxiul. Ajunsa la spital mi sa spus ca am dilatatie de 9 cm, nu imi venea sa cred. M-am pregatit si sus la sala de nasteri dupa jumatate de ora de impins a iesit bebe, l-am vazut si m-am simtit foarte fericita.”

3 zile de contractii 3 nopti nedormite dupa 7 ore de travaliu – Andreea

„La 18 ani si 2 luni am avut primul copil (Elissa, 4 ani si 3 luni). O experienta unica. 3 zile de contractii 3 nopti nedormite dupa 7 ore de travaliu in care am crezut ca imi este sfarsitul, am nascut o printesa de 3.410 kg si 51cm ca prin vis.
Fiind foarte obosita auzeam ce spunea doctorul in reluare. Nu mai aveam glas, nu mai puteam tine ochii deschiși, dupa ce am reusit sa nasc, am ramas blocata in jur de 15 minute, nu vorbeam, nu ma miscam, nu eram buna de nimic. A fost un sentiment ciudat si dupa cateva ore am reusit sa realizez ce se intampla.
Nici nu am reusit sa dorm cand m-au dus in salon. Un nou inceput cu multe emotii si frica, ca nu voi face fata noilor provocarii.”

Cand naști simti ca te lupti intre viata și moarte – Oana

„Cand naști simti ca te lupti intre viata și moarte, e foarte dureros de-aia se spune ca locul mamai nu-l poate inlocui nimeni.”

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4


Recomandari
Proiecte speciale
Huff
Redactia.ro
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Nastere