Ce tipuri de produse sunt nelipsite dintr-un magazin?

Fără categorie

sursa foto: https://unsplash.com/photos/tE6th1h6Bfk

Fiecare magazin are specificul lui, cu produse pe care clienţii care intră ştiu că le vor găsi expuse. Pe lângă stocul de marfă pe care îl expui conform domeniului de activitate comercială pe care l-ai ales, în magazinul tău pot fi aşezate spre vânzare câteva tipuri de produse de uz general. Iată câteva dintre obiectele nelipsite dintr-un magazin, prezente la raft sau în dreptul caselor de marcat:

Răcoritoare

Nu trebuie să intri într-un magazin alimentar pentru a cumpăra o apă rece. O vitrină frigorifică, personalizată cu brandul unui producător popular de apă, poate ostoi setea clienţilor tăi aflaţi în febra cumpărăturilor. Dimensiunile vitrinei pot fi alese în funcţie de suprafaţa magazinului, de la mic la mare. Indiferent că vorbim despre magazine de cartier, centre comerciale, benzinării sau orice alt tip de retail, posibilitatea cumpărării unei sticle de apă în dreptul caselor de marcat este apreciată de clienţi.

Produse alimentare

Mersul la cumpărături presupune alocarea de timp şi efort. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor tăi care simt nevoia unei gustări, poţi amplasa tot în zona caselor de marcat un raft cu snacksuri Viva, Olla, Rollo de la distribuitor. Părinţii însoţiţi de copii vor aprecia acest ajutor nesperat în prelungirea răbdării celor mici. Oferta este atât de variată încât poţi alege de la un baton de ciocolată până la unul energizant, pentru toate tipurile de clienţi.

Aparat de cafea

Cafeaua nu mai este de mult timp apanajul cafenelelor sau al restaurantelor. Dezvoltarea pe care au cunoscut-o espressoarele în întreaga lume ne oferă acces la o cafea de calitate acasă, la birou, în centrele comerciale, în benzinării, gări sau aeroporturi. Aşadar, instalarea unui aparat de cafea în magazinul tău este mai mult decât binevenită. Dimensiunile aparatului depind de suprafaţa magazinului şi de fluxul de clienţi. În funcţie de diversitatea şi calitatea preparatelor poţi alege să investeşti într-un espressor propriu sau poţi primi în custodie un model personalizat cu brandul producătorului. În privinţa gestiunii financiare, băutura preferată poate fi vândută la casa de marcat sau poţi alege un sistem self service.

Accesorii telefonie mobilă

Singurul accesoriu fără de care aproape nimeni nu mai iese din casă în zilele noastre este telefonul mobil. În smartphone ai tot timpul la îndemână mijloacele de comunicare audio, video sau în scris, acces la conturile de social media, aparat de filmat şi fotografiat, GPS şi motorul de căutare online atât de necesar. Pentru toate acestea ai nevoie de cel puţin două elemente: o baterie încărcată şi date mobile disponibile. În plus, siguranţa aparatului depinde de rezistenţa la şocuri, abraziuni, contactul cu cheile în buzunar şi altele. De asemenea, în maşină ai nevoie de conectare la priza auto de 12 V şi un suport de parbriz pentru a avea telefonul vizibil în timpul deplasării. Aşadar, amplasarea unui stand cu accesorii pentru telefonul mobil în magazinul tău nu poate fi decât o idee de marketing profitabilă. Dintre acestea nu trebuie să lipsească foliile pentru ecran, husele de protecţie, cablurile de date, bateriile externe, încărcătoarele de diferite tipuri, cartelele reîncărcabile sau suporturile auto.

Scopul produselor care nu fac parte din oferta generală a unui magazin este de a face viaţa mai uşoară clienţilor aflaţi la cumpărături. Aşadar, nu trebuie să fii proprietarul unui magazin alimentar pentru a oferi spre vânzare răcoritoare, gustări, o cafea sau accesorii folosite în viaţa de zi cu zi. Clienţii profită de prezenţa lor în magazin pentru a economisi timpul şi energia necesare deplasării până la centrele care vând aşa ceva.

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din