Crima din Berceni. Ce a găsit nepotul proprietarului în apartament înainte de descoperirea cadavrului fetei de 12 ani

Mai e mult până a soluționarea cazului din Berceni, în care corpul neînsuflețit al unei fete de 12 ani a fost fără suflare în lada unei canapele dintr-un apartament închiriat.

Acum, ies la iveală noi detalii și proprietarul apartamentului a dezvăluit că mama fetei și concubinul ei, care este și prim suspect în acest caz, au plătit la timp chiria pe luna aprilie, dar în mai nu a mai putut da de ei.

„Am închiriat apartamentul din București lui Marcel în data de 31.03.2023, prin intermediul unei agenții imobiliare. Marcel mi-a achitat chiria pentru luna aprilie, dar în luna mai, a întârziat cu plata chiriei. L-am lăsat două săptămâni, însă văzând că tot nu plătește și nici nu mă sună, l-am sunat.

Cazul crimei din Berceni. „Eu zic că e vinovată!' Pe cine acuză fratele vitreg al fetei ucise

Asta s-a întâmplat în data de 12 mai. Marcel mi-a răspuns și mi-a spus că se află în Spania, la muncă și că va găsi o modalitate să achite chiria. În data de 17 mai, Marcel nu achitase încă chiria, așa că, l–am sunat și i-am dat mesaje, dar nu a mai răspuns', a spus proprietarul apartamentului, la Acces Direct.

Nepotul proprietarului a fost cel care a realizat prima oară că nu este ceva în regulă în apartamentul unchiului. Văzând că mama fetei și concubinul nu-și plătesc chiria pe luna mai, proprietarul și-a trimis nepotul să verifice apartamentul. Când a ajuns acolo, nepotul a simțit un miros intens de putrefacție și i-a spus unchiului despre situație.

Noi detalii înfiorătoare legate de crima din Berceni. Ce a mărturisit unchiul fetei de 12 ani găsită decedată în lada canapelei

„Din această cauză, l-am rugat pe nepotul meu să meargă la bloc să vadă ce se întâmplă și să facă poze la indexul apometrului. Nepotul meu a mers la apartament pe 25 mai și a constatat că acolo nu se afla nicio persoană. A intrat în locuință să vadă în ce stare a fost lăsată, iar acolo se simțea un puternic miros de putrefacție. Nepotul m-a sunat și mi-a spus aceste lucruri', a mai spus bărbatul, tot la Acces Direct.

Sâmbătă, 3 iunie, proprietarul unui apartament situat pe Aleea Gornești, din Sectorul 4 al Capitalei, a descoperit, după plecarea chiriașilor, în lada canapelei, o femeie decedată băgată într-un sac. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a făcut o sesizare din oficiu cu privire la acest caz și marți, 6 iunie, autoritățile au anunțat că trupul neînsuflețit aparține unei fete de 12 ani.

Foto – arhivă


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri