Cristina Șișcanu, îngrijorată de problemele de sănătate ale Petrei. „Nu știu ce fel de virus este. Nu mi s-a mai întâmplat!”

Cristina Șișcanu (38 de ani) se confruntă de câteva zile cu o situație tare neplăcută. Petra (6 ani), fetița ei și a lui Mădălin Ionescu, are stări febrile de vinerea trecută.

Vedeta de televiziune a vorbit în mediul online despre sănătatea fiicei sale și a spus că nu poate înțelege de nu își revine și episoadele de febră durează de atât de mult timp.

„Aveam multe planuri în dimineața asta, însă totul s-a dat peste cap. Ieri credeam că Petra este spre vindecare. Ce să vezi că azi pe la 4 dimineața a făcut din nou un episod de temperatură ridicată, febră.

Să mă ierte mamele care oricum sunt trecute prin diverse situații mult mai dificile decât cele prin care trec eu, dar acum nu că mă plâng, dar m-a surprins pentru că de vineri facem episoade de febră și ieri credeam deja că este spre vindecare și când colo, hop, i s-a ridicat temperatura.

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

Am mai stat așa o ora și ceva, am vegheat-o și a văzut că tot urcă, urcă, urcă. – a explicat vedeta într-un Instastory.

Cum își ține Cristina Șișcanu fata ocupată când se află în trafic

Când am văzut că a făcut 38,5 (n.r. – temperatură) am intervenit cu antitermic. Și după am văzut că a început să scadă. Acum nu are. Am stat așa până pe la 8 și în momentul în care am văzut că se duce spre 37, am adormit, nu mai știu nimic. – a povestit Șișcanu, în cursul zilei de luni.

Soția lui Mădălin Ionescu a mai precizat că nu e singura mămică din comunitatea ei care se confruntă cu așa ceva, ci și părinții colegilor de grădiniță ai Petrei se plâng de astfel de probleme. Cristina Șișcanu s-a gândit că de la grădiniță a plecat totul, că poate fi vorba despre un virus.

Femeia din Maramureș care și-a pierdut fetița diagnosticată cu „roșu în gât': „La febră de 40, nu e caz de urgență, de internare?'

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

Și tot văd că vin mesaje pe grupul de părinți de la grădiniță. Deci de vineri mai mulți copii, colegi de-ai Petrei se luptă cu febra. Deci e clar că a luat un virus de acolo. Nu știu ce fel de virus este, ce viroză… Dar niciodată nu mi s-a întâmplat ca Petra să se lupte cu febra atâtea zile.

Adică să revină episoadele pe o perioadă atât de lungă. Maxim se întâmpla pe parcursul unei zile, iar a doua zi nu mai avea nimic' – a încheiat vedeta.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri