Dezvăluirile fostei soacre a femeii care s-a aruncat cu copiii de pe blocul din Timișoara: „A fost împinsă de altcineva!”

Fosta soacră Iuliei B., tânăra care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, a vorbit pentru prima oară despre tragedia care a șocat întreaga țară. Femeia, pe nume Elisabeta D., a făcut o serie dezvăluiri despre viața personală a Iuliei. Aceasta spune că după ce a divorțat de fiul ei, Alexandru, care este și tatăl copiilor Iuliei, ea s-a cuplat cu un alt bărbat, Marcel. Potrivit celor spuse de Elisabeta, acest bărbat ar fi avut un comportament neadecvat față de Iulia și ar fi înșelat-o cu bona copiilor.

Când a simțit că relația cu Marcel este una care îi face rău, Iulia s-a dus la mama fostului soț și i-a povestit ce i se întâmplase. Ultima oară, Iulia și Elisabeta au vorbit pe data de 18 aprilie, iar atunci femeia i-a spus fostei soacre că este gata să-i mai acorde o șansă lui Alexandru, care era plecat în Austria, la muncă. Iulia și Alexandru plănuiseră să se recăsătorească pe 28 aprilie.

Citește și: Ce au găsit anchetatorii în telefonul femeii care s-a aruncat cu copiii de pe blocul din Timișoara

Elisabeta îl acuză pe fostul iubit al Iuliei, Marcel, că ar fi avut o implicare în moartea femeii și a celor doi copii ai ei.

Ea efectiv a plecat cu copiii la grădiniță, s-a oprit în fața grădiniței și de acolo s-a întors, brusc. Ea nu ar fi făcut așa ceva (n.r. – să se sinucidă).

A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. I-am cerut explicații despre această situație (n.r. – lui Marcel), i-am spus că pentru mine este un criminal. Până nu îmi dă explicații, el așa rămâne pentru mine.

Citește și: Ce spun experții în criminalistică despre cazul femeii care d-a aruncat de pe blocul din Timișoara cu copiii în brațe

Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou. A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu. Ea era o mamă care își iubea foarte mult copiii – a povestit Elisabeta, la Acces Direct.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri