Emily Burghelea, criticată pentru că și-a împărtășit copiii. „Credeți că e în regulă din punct de vedere medical?”

Emily Burghelea a primit o serie de critici în mediul online după ce a făcut o postare în care a anunțat că a fost cu copiii la biserică pentru a-i împărtăși.

Fosta prezentatoare de televiziune și soțul ei, Andrei, sunt părinții a doi copii, o fată, Amedea, în vârstă de doi ani și un băiat, Damian, de trei luni.

„Dumnezeu este acolo pentru fiecare dintre noi”

Emily încearcă să meargă cu familia la biserică în zilele de duminică, dacă timpul îi permite și a spus că își dorește ca Amedea și Damian să crească avându-l pe Dumnezeu în suflet'.

Îmi doresc din toată inima ca Amedea și Damian să crească avându-L pe Dumnezeu în suflet, mi-ar plăcea enorm să înțeleagă de mici că orice s-ar întâmpla, Dumnezeu este mereu acolo pentru a-i proteja, El este mereu acolo pentru a-i alina și pentru a-i ajuta!

Emily Burghelea, postare îngrijorătoare cu fiul ei. „Îmi e cam frică, sincer!' Ce i s-a întâmplat bebelușului

Dumnezeu este acolo pentru fiecare dintre noi, tot ce trebuie să facem este să ne întoarcem cu fața către El, să ne deschidem sufletele și să-I vorbim, iar El va răspunde negreșit rugăciunilor noastre, pentru că Dumnezeu ne ocrotește și ne iubește pe toți în egală măsură.

Am făcut din mersul la biserică un obicei iar bebelușii s-au obișnuit deja cu sluja și cu datinile iar împărtășania este cea mai mare bucurie. Voi mergeți cu cei mici la biserică? Duminică binecuvântată!' – a fost mesajul postat de Emily Burghelea, pe pagina sa de socializare.

Emily Burghelea, în lacrimi după ce a fost criticată că alăptează în public. „Am rămas șocată!'

Postarea ei a fost apreciată de mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea din mediul online:

Mă bucur că există oameni cărora le pasă de suflet, nu numai de material. Fără suflet, materia își pierde sensul.'

Dumnezeu trebuie să fie prezent sub orice formă vrem noi să îl arătăm copiilor. Felicitări vouă că vă creșteți copiii așa frumos! Vă iubesc, oameni frumoși! Va respect și vă apreciez.'

Da, mergem cu toții la biserică, copilul mare se spovedește, ține Post, se împărtășește, spune rugăciuni în fiecare seară la culcare.'

Emily Burghelea, despre problemele de sănătate după a doua naștere. „Eu am fost puțin mai ghinionistă!'

Dar au existat și eprsoane care i-au criticat gestul de a merge la biserică cu micuții.Cineva a spus spus că, din punct de vedere medical, nu este în regulă să-i împărtășească. Iar altcineva a precizat că este mai important să îți iubești propria persoană decât să aștepți ajutor divin.

Credeți că este în regula din punct de vedere medical (imunitate, bacterii, viruși/virusuri, boli…) să împărtășiți niște copilași așa mici cu aceeași linguriță care trece prin gura a zeci, sute de oameni înaintea lor?'

Cred că e mai important că un părinte să își învețe viitorul adult să aibă încredere în el și în propriile forte, să se bazeze în primul rând doar pe el, decât să aștepte ajutor de la cel de sus'.

Așa cum era de așteptat, replica vedetei de televiziune nu a întârziat să apară. Emily le-a transmis tuturor celor care o judecă un mesaj scurt și la obiect:

'Cel mai important este că fiecare părinte să facă ce crede că e mai bine pentru copilul lui!'

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri