Gabriela Oțil: „Am trecut de vaccin, dar am rămas cu o problemă și mai gravă!” Ce s-a întâmplat cu Tiago

Gabriela Oțil (30 de ani) a dezvăluit în mediul online că are o problemă cu fiul său, pentru care nu găsește o rezolvare.

Soția lui Dani Oțil este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește frecvent, pe Instagram și Facebook, problemele prin care trece de când a devenit mamă.

Gabriela și matinalul de la Antena 1 sunt, de un an și jumătate, părinții unui băiețel, Luca Tiago.

Soția lui Dani Oțil a dezvăluit care este cea mai recentă problemă cu care se confruntă pe post de mamă. Modelul a explicat că, de la o vreme, micuțul Tiago refuză să mai fie schimbat de haine. Mai exact nu vrea să-și mai dea jos hainele pe care le poartă și nu acceptă sub nicio formă să rămână în pielea goală.

Andreea Bălan pune bani deoparte pentru fetele ei. „Au două conturi. Acum câștig mai bine!'

Gabriela Oțil spune că nu știe ce să facă pentru a-l convinge pe băiat să se dezbrace.

„Am trecut noi de vaccin, dar am rămas cu o problemă, se pare, și mai gravă. Tiago nu mai vrea să se dezbrace, nu mai vrea să fie schimbat de bluziță și nu vrea să mai facă baie, pentru că nu vrea să stea dezbrăcat.

Am încercat în toate modurile posibile, cu vorba bună, vorba mai puțin bună. Deci nu știu ce să mai fac, efectiv, nu reușesc să-l schimb, este un mare circ, un mare plâns, o mare traumă și nu reușesc să-i mai fac băiță.'

Gabriela Oțil, criticată pentru că a ieșit cu fetele și și-a lăsat băiatul acasă

În urmă cu câteva luni, modelul a primit o serie de critici în mediul online după ce a postat câteva fotografii din care reieșea că este într-un club, împreună cu câteva prietene. La vremea reespectivă, Tiago avea șapte luni. Iar internauții au criticat decizia proapsetei mămici de a-și lăsa copilul mic acasă, în timp ce ea iese să se distreze cu prietenele în club.

Cristina Bălan a născut acasă, în propria baie, fără anestezie. „Cada era dezinfectată!'

Gabriela Oțil le-a dat celor care au criticat-o următoarea replică, potrivit click.ro:

„Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar când am ieșit și bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit ‘bonă. Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic, și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta.'

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri