Mama copilului violat în Școala Nicolae Titulescu, dezvăluiri șocante despre traumele fiului ei

Mama copilului abuzat sexual în incinta Școlii Nicolae Titulescu, din București, a făcut o serie de dezvăluiri șocante cu privire la tragedia prin care a trecut fiul ei.

Amintim că un elev ce studiază la Școala Nicolae Titulescu, din București, a fost violat de două ori în decuersul a doi ani, în baia unității de învățămnt. Autoritățile desfășoară o anchetă cu privire la acest caz care a ieșit la lumină și a ajuns în atenția Ministerului Educației prin intermediul presei.

Potrivit autorităților primul caz de viol a avut loc în 2022. Dosarul penal deschis după incident a fost clasat, deoarece s-a considerat că agresorul este prea tânăr să fie tras la răspundere, al având atunci vârsta de 11 ani. În decembrie 2023, băiatul a mai fost violat o dată, tot în baia școlii, dar de un alt coleg.

Jurnaliștii Antena 3 au vorbit cu mama copilului violat, iar femeia a povestit că a reușit să-și mute copilul de la școala în care a fost abuzat abia anul acesta. Aceasta a mai spus că fiul ei face acum terapie psihologică din cauza traumelor suferite.

Citește și: Brașov: Un băiețel de 3 ani, abuzat sexual de propria mamă timp luni la rând. Tatăl obișnuia să filmeze scenele

„Păi ianuarie anul acesta. Cum să mă exprim… părinții să vadă cum se comportă copilul și atunci să-și pună un semn de întrebare dacă văd copilul apatic, dacă văd copilul altfel. Copilul este acuma la consilier pentru terapie. Da. Am acte doveditoare în care dna. director n-a vrut să-i semneze doamnei psiholog hârtie în care să mă duc să fac gratis.

Citește și: Detalii îngrozitoare ies la iveală în cazul educatoarei care ar fi abuzat sexual 3 fetițe de grădiniță

Da, facem și cu plată și gratis la DGASPC. Păi la DGASPC suntem la a treia ședință și la cu plată facem de câțiva ani buni, că l-a preluat tot doamna care făcea, dar dumneaei e informată și doctorul din spital că el are niște probleme de sănătate și doctora din spital, toată lumea știe de ce i s-a întâmplat. Eu i-am informat ca să știe ce s-a întâmplat. Doctorul mi-a dat un raport despre cum s-a comportat el în cabinet. Am fost și la neuropsihiatru, are tratament' – a dezvăluit femeia, pentru sursa amintită anterior.

„Nu! Nu! După (ia taratmentul de la neuropsihiatru). Scrie data pe hârtie, 6 februarie, am avut la dumneaei, fiindcă copilul plângea noaptea și îşi smulgea părul, începuse să dea cu pumnii în pereți, să plângă din orice' – a adăugat femeia, pentru aceeași sursă.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri