„Copiii nu vă vor perfecți, doar sinceri!”- Mesajul Angelinei Jolie pentru părinți pe timpul pandemiei

Pe timpul pandemiei de coronavirus, îndrăgita actriță Angelina Jolie (44 ani), mamă a șase copii, îşi petrece timpul în locuinţa sa din Los Angeles, împreună cu familia. 

Potrivit spuselor actriței, această perioadă dificilă a făcut-o să se apropie mai mult ca niciodată de familia sa. Angelina Jolie a făcut o înregistrare video, pentru revista Time, în care transmite tuturor părinților un mesaj impresionat și câteva sfaturi importante pentru a trece cu bine de această pandemie.

Citește și: EXCLUSIV Psihologul Liliana Luca, despre copilăria în pandemie. Sfaturi importante pentru părinți

„Dragi părinţi, mă gândesc la voi. Îmi dau seama cât de dificil este pentru toţi să treceţi prin această perioadă. Cât de multe griji vă faceți și cât de greu e să puteți zâmbi pentru cei mici chiar și atunci când în interiorul vostru totul doar ingrozitor. Eu am avut o tinerețe zbuciumată. De fapt, nu am crezut că pot să fiu vreodată mama cuiva. Dar îmi amintesc când am luat decizia să devin părinte. Nu a fost greu să ofer iubire. Nu a fost greu să mă dedic întru totul unor alte ființe mult mai bune și pure ca mine. Dar a fost greu să știu că din momentul în care am devenit mamă, eu va trebui mereu să am grijă ca totul să fie perfect în familie, să fac totul să meargă, să rezolv orice problemă și să am multă răbdare. Am realizat că am renunțat la a mai fi o visătoare și m-am activat să fiu mereu pregătită pentru orice avea să urmeze. A fost o nouă abilitate pe care a trebuit să o deprind. Acum, în timpul acestei pandemii, mă gândesc la toate mamele şi la toţi taţii aflaţi cu copiii acasă, care speră să poată să facă totul corect, să răspundă tuturor nevoilor celor mici, să rămână calmi şi pozitivi”, a spus actrița.  

Citește și: Pot ieși la plimbare cu copilul? Răspunsul Poliției Române

Principalul ei sfat pentru părinţi este să încerce, mai presus de orice, să fie întotdeauna sinceri. Sinceri cu ei îșiși și cu copiii lor. Jolie a mai spus că a fost o mare uşurare pentru ea să descopere că, în relaţia părinte-copil, cei mici „nu te vor perfect.

„E un lucru minunat să descoperi că ești părintele unor copii care nu te vor perfect. Tot ce vor ei este să fii sincer cu ei. Şi să știe că încerci să faci totul pentru ei. Când ai o problemă, dacă le permiți să fie alături de tine, să se ‘implice în suferința ta, ei devin mai puternici. Ei te iubesc și vor să te ajute. Așadar, în cele din urmă, contează echipa care ați devenit. Şi, într-o anumită măsură, şi ei vă cresc pe voi. Creşteţi împreună”, a mărturisit Jolie.

sursa foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau