Momentul emoționant când o mamă și-a anunțat copiii că are cancer în fază terminală

Jenny Appleford este mama a doi copii și creatoare de conținut online și a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiu terminal, deși nu a fumat niciodată.

În urmă cu câteva săptămâni, femeii în vârstă de 36 de ani i s-a spus că mai are de trăit mai puțin de un an. Și a realizat că trebuie să le dea vestea copiilor ei.

„Am vorbit despre modul în care cancerul devine din ce în ce mai puternic”

„Înțelegem știința, înțelegem puterea superioară', a spus Kyle Appleford, soțul lui Jenny, într-un videoclip YouTube care anunță vestea sfâșietoare, notează NY Post.

Deși nu renunță încă, pentru că, la urma urmei, „se mai întâmplă și miracole', Jenny și soțul sunt realişti. Medicii i-au dat femeii un termen de doar șase de până la nouă luni de viață.

O femeie care credea are gastroenterită era, de fapt, însărcinată cu gemeni

„Știm din momentul în care a primit acest diagnostic că boala ei este o variantă absolut înfiorătoare a cancerului', a continuat Kyle.

Cei doi au un băiat, Ellis, în vârstă de șapte ani, și o fată, Winnie, în vârstă de trei ani. Și au decis să le spună vestea îngrozitoare.

„Au izbucnit instantaneu în lacrimi!”

Jenny și Kyle au postat un videoclip, intitulat „We Told The Kids I’m Dying', care detaliază reacția copiilor lor când au auzit că mama lor nu mai are mult de trăit.

„Am vorbit despre modul în care cancerul devine din ce în ce mai mare și mai puternic, despre cum găsește locuri care mai de care mai ascunse unde să se dezvolte, pentru ca noi să nu putem ajunge la el. Și amândoi au izbucnit instantaneu în lacrimi. Le-am explicat că medicul ne-a spus despre o perioadă de șase de până la nouă luni. Ellis s-a agățat foarte mult de ideea că ar putea exista un miracol.' – a declarat Kyle.

Copilul de șapte ani le-a spus părinților săi că speră că „are un vis urât'.

O fetiță de 10 ani s-a căsătorit cu iubitul ei, cu câteva zile înainte de a fi răpusă de o boală cruntă

„Este nevoie de mult curaj pentru a fi sincer cu ei, pentru că este un lucru înfricoșător de spus, dar acesta este drumul pe care l-am urmat și mă bucur că am făcut-o', a spus Kyle, fiind mulțumit de  decizia parentală a lui și a lui Jenny.

Jenny a fost diagnosticată cu adenocarcinom non-microcelular în stadiul 3 inoperabil în martie 2021, la doar 33 de ani, după ce a suferit dureri de coaste și dificultăți de respirație.

În ciuda faptului că a suferit chimioterapie și diferite tratamente cu medicamente, cancerul a metastazat în cele din urmă în zona creierului ei și a unuia dintre ganglionii ei limfatici anul trecut, progresând în stadiul 4, ceea ce înseamnă că există o rată de supraviețuire estimată la cinci ani de 9%.

De la diagnosticarea lui Jenny, ea și soțul ei au devenit activi în online, făcându-și un vlog pe YouTube pentru a împărtăși tuturor călătoria lor împotriva cancerului.

Cei doi au dezvăluit că una dintre cele mai mari temeri ale lor ar putea deveni realitate – ca boala care afectează acum și creierul, să ducă la pierderea funcției motorii sau chiar a amintirilor. Kyle a recunoscut că soția lui „nu vrea să fie în viață dacă asta înseamnă că nu este prezentă aici mental'.

„Jenny a spus că, dacă ajungem vreodată la acest punct, dacă primim vreodată această știre, ea are o singură regulă. Și asta este pentru ea să fie înconjurată de familie și de pozitivitate.'

Acum, cuplul se confruntă cu primul dintre multele episoade care încep cu ultimul/ultima'. Iar recent au făcut  așa-zisa „ultimă aniversare a nunții'.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri