O femeie care credea are gastroenterită era, de fapt, însărcinată cu gemeni

O femeie care credea că suferă de o afecțiune la stomac luna trecută, a aflat că era, de fapt, însărcinată cu gemeni.

Lucy Shaw, din Staffordshire, Marea Britanie, în vârstă de 34 de ani, a născut în mod neașteptat o pereche de gemeni pe 5 iulie, anunță NY Post.

„Am crezut că am ceva la stomac”

Shaw a avut ceea ce se numește o sarcină criptică sau invizibilă, o condiție rară, în care o femeie nu știe că este gravidă decât până aproape de termenul nașterii și confundă simptomele sarcinii cu diverse afecțiuni minore.

Shaw era însărcinată în doar 30 de săptămâni când i-a născut pe fiii Jacob și Jaxon James, care au cântărit 1.720 g, respectiv 1.770 g.

O femeie a născut după ce a fost indusă în comă, iar apoi a rămas paralizată

Femeia a rămas în spital după naștere, pentru a se recupera. Shaw a spus că știa că a realizat că ceva nu era în regulă când s-a trezit cu dureri severe de stomac, deși nu avea idee că este însărcinată.

„M-am trezit la primele ore, simțindu-mă rău și am crezut că am ceva la stomac. Câteva ore mai târziu, am sunat-o pe mama mea pentru că aveam deja dureri foarte mari' – a explicat femeia.

„Mi-a venit să verific, așa că am simțit un cap!'

Mama lui Shaw a ajuns la casa fiicei ei și a chemat o ambulanță, dar și-a dat seama imediat că nu este vorba despre niciun fel de gripa stomacală.

„În timp ce mama a vorbit la telefon cu operatorul de la Ambulanță, acesta a întrebat dacă se poate vedea ceva și apoi mi-a venit să verific, așa că am simțit un cap', a spus Shaw.

La scurt timp, Shaw a simțit cum unul dintre bebeluși începe să iasă. Operatorul i-a spus lui Shaw să evite să împingă copilul afară dacă poate, să aștepte până ajunge la spital.

„Am tot încercat să nu împing și îmi spuneam că nu pot veni pe lume încă, deoarece este prea devreme, dar operatorul mi-a spus apoi că trebuie să împing dacă simt că am nevoie', a explicat ea.

Shaw abia aștepta. Mama ei a ajutat-o să-l nască pe Jacob și, când au venit paramedicii, l-a născut și pe Jaxon.

O femeie are dureri agonizante de 14 ani, de când a născut. „E înfricoșător, nu știu ce urmează!'

„Jacob s-a născut la ora 6 a.m., iar mama m-a ajutat să-l nasc exact când paramedicii au sosit pentru a-l naște pe Jaxon la 6:15 a.m.', și-a amintit ea.

Au trecut patru săptămâni de la nașterea lor, iar gemenii ar trebui să se întoarcă acasă în curând,  după ce au trecut cu brio diferitelor provocări, fiind inclusiv puși pe ventilatoare.

„Bebeluși miracol!'

Dr. Lee Abbott, conducătorul clinic al neonatologiei la Spitalele Universitare din North Midlands NHS Trust, i-a numit pe băieți „bebeluși miracol'.

„La naștere aveau temperaturi corporale foarte scăzute, ambii aveau tensiune arterială scăzută.

Amândoi au reușit, se descurcă incredibil de bine și se așteaptă să poată pleca acasă', a precizat doctorul.

Shaw a spus că așteaptă cu nerăbdare să aibă grijă de băieții ei. „Aștept cu nerăbdare să-i aduc acasă când vor fi bine. Abia așteptăm!'

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri