Nou-născut, diagnosticat cu un sindrom rar, după ce mama lui a observat că nu seamănă cu niciunul dintre părinți

O proaspătă mămică, nedumerită că nou-născutul nu seamănă deloc cu ea, a aflat că micuțul suferă de o afecțiune rară după ce le-a cerut medicilor să facă investigații suplimentare.

Hannah Doyle, în vârstă de 36 de ani, a realizat că ful ei, Zander, nu seamănă cu niciunul dintre părinți și are ochii neobișnuit de umflați. Femeia le-a cerut medicilor să facă investigații medicale amănunțite, iar doctorii au descoperit că băiatul suferă un sindrom cromozomic rar, mai exact are o pierdere de cromozomi.

„Când l-am ținut în brațe, parcă era diferit”

„Când l-am ținut în brațe, parcă era diferit de ceilalți bebeluși ai mei și am știut imediat că nu este în regulă ceva. Când m-am uitat la ochii lui, erau foarte umflați și semănau puțin cu migdalele. Acum seamănă foarte mult cu tatăl său, dar când s-a născut avea altă înfățișare' – a povestit femeia, pentru The Independent.

Povestea femeii cu sindrom Hallermann-Streiff, o afecțiune ereditară extrem de rară

Hannah și-a făcut primele griji pentru copilul ei de când îl avea în pântec, la 26 de săptămâni de sarcină, când medicii i-au spus că fătul are două găuri în inimă.

Deoarece nu a avut prea multe informații despre afecțiune, Hannah a spus că a fost „foarte șocată' când a aflat diagnosticul lui Zander.

Hannah, care este despărțită de tatăl lui Zander, a spus:

„Am fost foarte șocată pentru că am simțit întotdeauna că era o posibilitate ca ceva să nu fie în regulă cu el. Am simțit asta. Era ceva diferit de când s-a născut el. Cardiologul a fost cel care i-a spus diagnosticul inițial, dar nu a putut comenta sau altceva'.

Drama unei femei al cărei copil suferă de Sindromul Pica. „Fiecare zi e o luptă! Sunt epuizată!'

Hannah a spus că, în ciuda stării sale, Zander, acum în vârstă de 10 săptămâni, este un „bebeluş fericit'.

„Se descurcă foarte bine și este un bebeluș fericit. Este la formula presrisă de medic, care îl ajută să crească. Acum cred că este mai degrabă vorba despre așteptare. Acesta este cel mai greu lucru, deoarece cu orice altă afecțiune medical care ar putea ieși la iveală, lucrurile se pot complica.'

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri