Nume rare sau trasnite (se poarta la Hollywood)

Fifi Trixibell, Heavenly Hiraani Tiger Lily, Kal-El Coppola si Sihol Nouvel sunt doar cateva dintre „nominalizari, de pe o lunga lista a celor mai ciudate nume alese de vedete pentru copiii lor.

Demetria Gene Guynes – alias Demi Moore – si Bruce Willis – alias Die Hard au contrazis toate scenariile cand au decis ca dupa 13 ani de casatorie sa se desparta prieteneste.

Si i-au bagat in ceata pe jurnalistii de scandal cand au aparut la toate evenimentele mondene impreuna, alaturi de cele trei fiice ale lor si, de cativa ani, impreuna cu juniorul Ashton Kutcher.

Demi si Bruce s-au obisnuit cu toate comentariile inca de la nasterea primului lor copil, Rumer Glenn – al carei prim prenume a fost „imprumutat de la o scriitoare britanica.

In ceea ce o priveste pe Scout La Rue – lucrurile erau deja mai clare: jurnalistii mai documentati au stiut ca este numele unui personaj din „Sa ucizi o pasare cantatoare”. Iar la Talullah au castigat pariul cei care au fost siguri ca numele a fost inspirat de Talullah Brockman Bankhead – o actrita americana.

Frumusica si spontana,Talullah cea „originala a experimentat devreme cocaina si marijuana si a fost renumita pentru cuceririle ei, destin pe care ramane de vazut daca-l va avea si fiica cea mica a actorilor. La fel de nerabdatori suntem sa aflam si numele pe care-l vor pune Demi Moore si Ashton copilului pe care-l asteapta de ceva vreme.

Prenumele influenteaza psihicul
Alegerea prenumelui poate influenta starea psihica a copilului si a viitorului adult, au demonstrat cercetatorii americani. Un grup de specialisti a analizat 2.000 de dosare ale unor copii spitalizati in diferite clinici de psihiatrie si au observat ca baietii cu un prenume deosebit manifesta tulburari grave de comportament.

In cazul fetelor, obsesia sau gelozia maladiva sunt accentuate daca acestea poarta un prenume rar. Psihologii recomanda evitarea numelor inspirate de personalitati istorice – Napoleon, Nero sau Platon atrag dupa ele destine neobisnuite si tumultuoase.

Persoanele botezate cu numele unor predecesori ilustri cad „de sus daca nu implinesc asteptarile celorlalti sau, dimpotriva, dezvolta complexe de superioritate, care determina tulburari grave de personalitate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nume de copii