Nume rare sau trasnite (se poarta la Hollywood)

José Luis Espinal si-a schimbat legal numele in Jesus Christ, iar Kevin Michael Allin a fost botezat Jesus Christ Allin.

Fiica fostei Spice Girl, Geri Hallywell, are un nume cu o rezonanta aparte. Cantareata alesese pentru fetita ei numele Scarlett – Pe aripile vantului este cartea ei preferata.

Dar in timpul unei plimbari in parc, Geri a vazut niste flori minunate. „Mama mea mi-a spus ca Bluebell, clopotelul albastru, este o floare rara si, ca atare, pretioasa, si mi s-a parut un nume potrivit pentru fiica mea, a explicat cantareata jurnalistilor curiosi.

Al doilea prenume al fetitei este Madonna – dupa Fecioara Maria si… celebra cantareata, deloc pioasa, a carei fana infocata se declara Geri. Bria, Miles Mitchell, Shayna Audra si Zola Ivy sunt numele alese de Eddie Murphy pentru patru dintre cei sase copii ai lui.

Si ele extravagante, nu au putut concura cu Bella Zahra – numele ales de Eddie pentru fiica lui nascuta pe 29 ianuarie 2002. Bella nu mai are nevoie de „traducere – stim cu totii suficienta italiana dupa ce am vizionat vara asta videoclipul cu berea, inspirat din La Dolce Vita, dar, daca va intrebati ce inseamna Zahra, va „(i)luminam noi: traducerea ar fi „stralucitoarea (in textele islamice, Fatima este numita Fatima al Zahra – cea stralucitoare).

La primul copil, nascut de Sherree Smith in 1992, printul din Bel Air, Will Smith nu a fost prea original. Si-a botezat fiul Willard Smith III (si niciodata nu l-a strigat pe nume, i-a spus intotdeaunaTrey).

Sase ani mai tarziu, s-a documentat mai bine si, inspirat de titulatura Fresch Prince, pe care i-a atras-o serialul care l-a consacrat, a gasit pentru baietelul pe care i l-a nascut cea de-a doua nevasta – Jada Pinkett – un nume cu rezonanta: Jaden Christopher Syre (ultimul prenume este pronuntat ca si cuvantul englez pentru „maiestate).

Numele nostru preferat a fost insa cel ales de Will si Jada pentru cea mai tanara membra a clanului Smith. Fetita nascuta in octombrie 2000 a fost botezata Willow Camille Reign Smith.

Punem pariu ca pe urmatorul copil il va chema Prince sau Duke, sau altceva de inspiratie si cu rezonanta nobiliara? Sting s-a casatorit cu actrita irlandeza Frances Tomelty in 1976.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nume de copii