O fată de 12 ani și-a luat viața după ce luni la rând a fost victima bullying-ului

O fetiță în vârstă de 12 ani s-a sinucis după ce a fost victima bullying-ului la școală luni la rând.

Flora Martinez, o elevă de clasa a șasea, din Las Vegas, și-a luat propria viață la opt luni după ce a fost transferată la noua școală Keller Middle School. Părinții ei tulburați dau acum vina pe reprezentanții școlii pentru că nu au făcut suficient pentru a-și proteja fiica.

Mamă îndurerată, Alice Martinez a spus pentru News8: „Simt că școala avea datoria să o țină în siguranță, în timp ce ea era în grija lor și pur și simplu au eșuat lamentabil'.

Părinții au spus că fata lor a fost agresată de colegii ei la începutul anului școlar. Mama Florei spune că fata a cerut ajutorul asistentului directorului și au cerut trensferul copilei, dar cererea a fost respinsă.

Citește și – Bullying-ul in scolile romanesti – Povestea Anei, care n-ar trebui sa se mai repete vreodata

Mama Florei a spus că și-a luat fiica de la școală pentru două săptămâni de la începutul anului școlar, de când a început bullying-ul, dar când s-a întors, agresiunile s-au intensificat.

„Toți cei care au contribuit la cererea de a o transfera au eșuat. Dacă ești părinte și nu ești revoltat de asta, faci parte și tu din problemă', a spus Martinez.

Tatăl Florei, Joshua Parker, a spus: „Acesta nu a fost doar un incident care s-a întâmplat și, știți, ea a decis să-și ia viața. Au fost luni și luni, și luni de hărțuire care s-au dezvoltat și, în cele din urmă, pur și simplu nu a mai suportat. Uitați cât de greu a fost pentru fiica mea. Fiica mea a fost literalmente hărțuită până la moarte.'

Citeșt și – Fata Danielei Gyorfi, Maria, agresată și bătută la școală: „A fost dusă la spital!'

Tragedia vine la doar câteva zile după ce a reieșit că un băiat în vârstă de 10 ani, Sammy Teusch, s-a sinucis în Indiana, după ce a fost hărțuit de colegii lui în legătură cu dinții și ochelarii săi.

Părinții săi din Greenfield au spus că s-au plâns la școala lui în mod repetat, dar au fost ignorați.

„La început și-aubătut joc de el pentru că purta ochelari, apoi au râs de dantura lui. A durat mult timp. A fost bătut în autobuzul școlar, iar copiii i-au rupt ochelarii și tot. Am sunat la școală și am întrebat de ce nu face nimeni nimic, de ce hărțuirile continuă.'

Reprezentanții școlii au spus că nu a existat niciun raport de agresiune depus vreodată de către părinți sau de către Sammy. Ei a adăugat că administratorii școlii și consilierii au fost în contact regulat cu familia, dar au refuzat să ofere detalii despre aceste discuții.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton