O femeie a avut șocul vieții când a văzut ecografia copilului din pântec: „Primul meu gând a fost că acolo este ceva care arată ca o broască”

Pentru multe femei care așteaptă să aducă pe lume un copil, vizita la medic pentru a face ecografie și a-și vedea fetusul din pântec este unul dintre cele mai emoționate lucruri.

Dar nu se poate spune același lucru și pentru Angharad Murray, o viitoare mamă, ce a avut parte de șocul vieții ei când a văzut, la ecograf, ce se afla lângă fătul ei.

Angharad Murray este coafeză în Țara Galilor și a observat în imaginea de la ecografie că, pe lângă trupul fătului, se mai vedea o siluetă deasupra burticii copilului, ceva straniu ce părea a avea doi ochi și un zâmbet larg.

Citește și: O femeie spune că ar fi văzut un înger păzitor lângă fătul ei, în ecografie. Ea pierduse deja trei sarcini

Vecina femeii a postat fotografia pe rețelele de socializare și așa a început isteria în mediul online, internauții au început să facă o mulțime de supoziții cu privire la ce se află lângă copil în imagine.

În realitate, ceea ce femeia a văzut și internauții au asociat cu imaginea broscoiului Kermit din Muppet Show, nu este altceva decât cordonul ombilical al copilului.

Postarea ei a primit peste 5.000 de aprecieri și sute de comentarii de la utilizatorii rețelelor de socializare.

Unii internauți au spus că este vorba despre una dintre Țestoasele Ninja, dar cei mai mulți au fost ferm convinși că ceea ce e în imagine seamănă izbitor cu broscoiul din Muppet Show.

Angharad Murray a fost amuzată de reacția internauților și s-a liniștit când medicii i-au spus că nu este vorba despre niciun alt intrus', ci doar despre cordonul ombilical.

Citește și Primul simptom care te anunță că ești însărcinată înainte să îți întârzie menstruația

Mi-am făcut mai multe ecografii, din cauza vârstei mele și aceasta a fost a doua. Mi-au spus că totul este în regulă și apoi mi-au dat poza. De fapt, nu m-am uitat la ea până nu am așteptat să văd ce spune doctorul. Primul meu gând a fost că arată ca acolo este ceva care seamănă cu o broască.

Ca broscoiul Kermit. Nu mă pot opri să mă uit la poză, mă face să râd. De asemenea, este plăcut să văd printre internauți și oameni care lucrează în spitale și spun că de fapt este vorba despre cordonul ombilical' – a declarat femeia, citată de Mirror.

Foto – Profimedia, Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri