O mamă își amenință soacra cu poliția, după ce i-a făcut găuri pentru cercei fetiței fără voia ei

O femeie amenință că va „chema poliția' dacă soacra ei va mai sta singură cu fiica ei, după ce aceasta i-a făcut găuri în urechi copilei, pentru cercei, deși părinții i-au interzis acest lucru.

O mamă, în vârstă de 32 de ani, a cărei identitate a rămas privată, a decis să nu-și mai lase socrii să-și viziteze nepoata după ce au trecut peste cuvântul ei.

Femeia a explicat într-o postare pe rețeaua de socialikzare Reddit că mama soțului ei a insitat pentru a-i face găuri în urechi fetiței urechi. Bunica este de părere că era nevoie pentru găurile de cercei acum, cât fetița e mică. Mama își dorea ca fata să mai crească și să decidă singură dacă vrea sau nu găuri pentru cercei.

„Am spus clar că nu voi face asta și că voi aștepta până când ea va fi suficient de mare pentru a cere ea însăși', a spus mama fetiței.

Șocul a fost când soacra a decis să ia singurăp o decizie cu privire la nepoata ei, indiferent de interdicțiile mamei.

Citește și: O bunică și-a vizitat nepotul nou-născut, deși i s-a interzis s-o facă, pentru a nu-l îmbolnăvi. „A venit neanunțată!'

„Soacra mea a avut grijă de ea în weekend și a decis să-i străpungă urechile fără știrea sau acordul meu. Când am văzut asta am făcut o criză. Bebelușul meu plângea de durere și am dus-o la medic pentru a primi sfatul lor, dacă să scot sau nu cerceii' – a relatat mama furioasă.

Medicul a scos cerceii din cauza disconfortului copilului.

Mama bebelușului a hotărât să ia atitudine cu privire la comportamentul soacrei și a luat decizia de a o opri soacra și pe „toți ceilalți din partea aceea a familiei' , cu excepția cumnatei ei, care este de acord cu ea, de a le interzice să o mai îngrijească pe fiica ei.

Citește și: Cum a descoperit o femeie că soacra la care și-a lăsat bebelușul în grijă încerca să alăpteze copilul

„Ea nu va mai sta niciodată singură cu fiica mea. Cel puțin nu acum, cât e mică. Poate îmi schimb părerea când va fi adolescentă. Îngrijorarea mea este că va face același lucru din nou și, să fiu sinceră, mi-a pierdut cu totul încrederea în ea. I-am spus că, dacă are o problemă cu asta, pot raporta ce a făcut la poliție.' – a mai spus femeia, în mediul online.

Tatăl fetiței a fost de partea soției sale, dar a susținut că problema „nu a fost mare lucru' și speră ca toată lumea să treacă peste cât mai repede.

O parte dintre internauții care au văzut mesajele au spus că mama ar trebui să lucreze pentru refacerea încrederii cu socrii, în timp ce mulți i-au ținut partea mamei furioase.

„Soacra ta a demonstrat că a vrut să-și pună dorințele pe primul loc, înaintea ta și a soțului tău. Și până când fiica ta va fi suficient de mare pentru a se susține singură, este rezonabil ca soacra și socrul tău să nu mai stea singuri cu ea.'

„Lăsând deoparte norma culturală de a face găuri în urechile bebelușului… ei nu sunt părinții ei. Ei nu pot lua astfel de decizii. Ei știau că nu vrei să se facă asta. Și au ales să se strecoare pe furiș, să o facă pe la spate.'

„Nu aveau absolut niciun drept să anuleze decizia dumneavoastră în acest sens. Aceasta a fost o încălcare masivă a încrederii. Nici eu nu aș mai avea încredere în ei.' – sunt câteva dintre comentariile internauților.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri