Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa, trimis în judecată la un an după tragedie

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a fost trimis în judecată la un an de la producerea tragediei.

Constantin Popescu, agentul care a lovit cu mașina de Poliție o fată de 11 ani, urmează să fie judecat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

„Polițistul Popescu ajunge față în față cu familia Raisei!”

El riscă o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de ucidere din culpă și una de până la 3 ani, dacă va fi învinovățit pentru vătămare corporală.

„Polițistul Popescu ajunge față în față cu familia Raisei. În curând se împlinește un an de zile de la accidentul auto provocat de către un polițist din București, în timpul serviciului, și care a dus la decesul fetiței Raisa și vătămarea gravă a prietenei ei Marina. La fix un an de zile de la accident, polițistul a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Citește și: Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a scăpat de control judiciar: „Poate să conducă, să plece din țară, să facă orice!'

Amintesc și faptul că sunt chemate să răspundă la părți responsabile civilmente atât Direcția Generală de Poliție a Municipiului București cât și Administrația Străzilor, alături de Asiguratorul falit. Camera preliminară urmează în săptămânile viitoare”, a transmis avocatul Adrian Cuculis, potrivit observatornews.ro.

„Mi-au spus că să termin cu circul şi mă împingeau!”

Părinții care și-au pierdut fata în urma cumplitului accident și-au readus aminte de tragedie. Tatăl Raisei a povestit că polițiștii ajunși atunci la locul accidentului i-au spus să termine cu circul' când a început să-și urle durerea.

„Mi-aduc aminte că unul dintre poliţişti sau o doamnă poliţistă. Eu tot ţipam la ei că mi-au omorât copilul. Mi-au spus că să termin cu circul şi mă împingeau. „Gata, gata! Hai, terminaţi cu circul!”.

Citește și: Mărturiile polițistului care a ucis-o pe Raisa în accidentul din București

I-am şi spus unui domn poliţist: „Vreau să îl privesc şi eu în ochi pe acel poliţist. Unde este?” şi a spus că este aici, este într-o maşină, să stau liniştit că e bine. Păi eu ştiu că el e bine, dar nu mai e bine fata mea, copilul meu”, a povestit tatăl Raisei.

În urmă cu un an, pe 13 ianuarie 2022, două fete, în vârstă de 11 și 13 ani, au fost lovite pe Bulevardul Laminorului, din București. Accidentul s-a produ în timp ce ele încercau să traverseze strada. Polițistul Constantin Popescu, care era la volanul mașinii, nu era în timpul programului și a recunoscut că avea viteză excesivă.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri