Replica lui Madalin Ionescu pentru toti cei care i-au jignit sotia

Madalin Ionescu nu a ezitat sa dea o replica pe masura tuturor celor care i-au jignit sotia, pe Cristina Siscanu, dupa ce a postat o imagine surprinsa in timp ce alapta.

Realizatorul tv si-a aparat sotia, ridicand cateva semne de intrebare pertinente si a facut apel la normalitate.
Madalin Ionescu a confirmat faptul ca mama fetitei lui a postat imaginea pentru a initia o campanie pro-alaptare si pentru a incuraja alte mamici sa alapteze.

Replica lui Madalin Ionescu pentru toti cei care i-au jignit sotia:

Da ! Soția mea a alăptat in public ! Ok … erau una, doua persoane in apropiere ( pe o raza de 10-15 m) ! Ce faci daca ai născut si alăptezi ? Nu mai ieși din casa ? Nu mai ai dreptul sa trăiești ? Daca ai ieșit la o piscina publica sau intr-un parc si bebelușul cere sa fie alăptat, il lasi sa se chinuie ? Sa plângă vreo 20 de minute pana apuci sa ajungi la mașina ? Ce femei sunt acelea care nu inteleg ce trauma poate reprezenta pentru un sugar privarea de alăptat in momentul X ? Ati luat-o razna de tot ? Acceptați marea dezbracare naționala de pe litoral si de aiurea , dar condamnați o mama care-si hrănește copilul in public ? Atât de tare v-ati îmbolnăvit ? In ce lume trăiți ? Ce vi s-a întâmplat pana acum ? Ce infern purtați in voi ? P.S. Sunt atâtea femei care au trecut prin episoade urate pentru ca si-au „permis” sa alăpteze in public, încât Cristina a decis sa inițieze o campanie pentru normalitate ! Alăptarea in public nu trebuie sa fie o sfidare a unor norme sociale, dar nici nu trebuie sa fie condamnata ! Nu suntem in Evul Mediu !

Acesta a postat mesajul adresat celor care au jignit-o pe Cristina Siscanu alaturi de o alta imagine, surprinsa in timp ce mamica isi alapteaza fetita pe un sezlong, la o piscina.

Citeste si: „La pieptul tau, mama' – Dana Nalbaru vobeste despre alaptare

Sursa imagine si articol: Facebook Madalin Ionescu


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie