Schimbarea incredibilă a unui copil orfan adoptat din Bulgaria. Micuțul era la un pas de moarte

Transformarea unui copil adoptat din Bulgaria este incredibilă.

Băiețelul, în vârstă de șapte ani, era la un pas de moarte când Priscilla Morse, o mămică din SUA, a văzut o poză cu el pe Facebook și a decis să facă tot posibilul să-l ia în familia ei și să-l salveze.

Micuțul Ryan, un copil orfan din Bulgaria, era descărnat, înfometat, pielea lui era galbenă și acoperită de păr. Faptul că-i crescuse atât de mult păr pe corp era dovada clară a faptului că organismul lui lupta și într-o ultimă încercare de supraviețuire aceasta era soluția ca trupul lui micuț să primească o urmă de căldură.

Când l-a văzut, Priscilla a simțit că trebuie să-l ajute. Ea și soțul ei David, mai aveau doi copii, unul dintre ei o fetiță cu Sindrom Down adoptată din Rusia.

Priscilla și soțul ei au adoptat copilul orfan din Bulgaria

Imaginea în care Ryan se afla într-o stare deplorabilă le-a frânt inimile Priscillei și lui David și au decis să facă tot ce le stă în putință pentru a-l aduce în familia lor și a-i asigura îngrijirile medicale și dragostea de care avea nevoie.

Cu ajutorul unei organizații specializată tocmai în astfel de cazuri, în salvarea copiilor cu probleme, cei doi soți au reușit să adopte un copil orfan din Bulgaria.

La un an după ce l-au luat în sânul familiei lor, Ryan e un copil cu totul diferit, schimbarea este cu adevărat uimitoare.

Imediat cum au reușit să-l aducă din Bulgaria în Tennessee, cei doi părinți au început o călătorie dificilă, dar plină de satisfacții. Micuțul avea mai multe probleme de sănătate și a fost diagnosticat cu mai multe boli, printre care și nanism.

Transformarea unui copil adoptat

Pentru a avea șanse să-și revină, Ryan a fost hrănit o perioadă printr-un tub, pentru că pur și simplu nu putea mânca, atât de gravă era starea lui de sănătate.

La un an după ce copilul orfan a fost adoptat, schimbarea este incredibilă. Ryan este acum un copil foarte vesel și se poate deplasa singur. În continuare are probleme de sănătate și va trebui să treacă printr-o operație la coloana vertebrală. Asta pentru că în cei șapte ani de zile în care a fost lăsat pur și simplu să moară de foame organismul a suferit o mulțime de traume.

Abia acum, după un an de zile, Ryan cântărește 11 kilograme și arată ca un copil normal, chiar dacă, din cauza nanismului, este foarte mic pentru vârsta lui. Priscilla și David speră ca următoarele intervenții pe care Ryan le va suporta să-l ajute să aibă o viață cât se poate de normală.

Cei doi soți care au adoptat doi copii orfani cu probleme grave de sănătate au un mesaj pentru părinți. Ei spun că și copiii cu probleme trebuie să se bucure de dragostea părinților lor la fel ca și cei sănătoși. Chiar dacă au probleme de sănătate ei sunt la fel de iubitori, de generoși, de buni și calzi. Sunt ființe care au nevoie de toată dragostea noastră.

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

Citește și: Cum să îi spui copilului că e adoptat

Teo Trandafir, întrebată de fetița ei, Maia, ce înseamnă „adoptat

Copiii adoptati au nevoie de mai multa atentie?

Sursa:littlethings.com
Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie