Scrisoarea emoționantă a unei fetițe de 5 ani, compusă cu câteva minute înainte de a muri

O fetiță de 5 ani le-a scris un bilet părinților ei, în timp ce se ducea în vizită la bunici, cu doar câteva minute înainte de a-și pierde viața într-un accident tragic.

Un cuplu se confrunta cu o situație extrem de tragică, după ce și-au pierdut fetița într-un accident cumplit. În mașina în care se afla copila, părinții au găsit o scrisoare compus că doar câteva minute înainte de nenorocire. Notița scrisă cu o cariocă roz era pentru tatăl ei.

„Mi-e atât de dor de tine. Când te voi vedea, voi fi atât de fericită! Te iubesc! Cu dragoste, Birdie!!!” – a fost textul din scrisorare.

Ce s-a întâmplat cu scrisoarea unei fetițe trimisă tatălui său decedat

Tatăl ei a fotografiat bilețelul și l-a postat pe Facebook, cu mesajul „Birdie este adorabilă'.

Birdie se duce în vizită la bunicii din Ohio, din casa familiei situată în Portland, când o mașină care mergea cu viteză redusă s-a izbit de vehiculul lor. Fratele lui Birdie, se afla și el în mașină în momentul accidentului.

Scrisoarea tatalui ce si-a pierdut fiul la doar 32 de zile

Ziua de naștere a micuței Birdie se apropia odată cu începerea clasei I și trebuia să fie o sărbătoare în familie. Dar în loc să înceapă pregătirile pentru petrecerea aniversară, părinții au fost nevoiți să se pregătească pentru înmormântare.

„Familia noastră a pierdut-o pe fetița noastră frumoasă și curajoasă, de cinci ani, într-un accident tragic. În timpul ultimei călătorii din vară, a fost lovită de o mașină, care circula cu viteză mică, de un membru apropiat al familiei. Și a murit pe drum spre spital', au scris ei în mediul online.

Scrisoarea parintilor ce au donat organele copilului lor, catre alti copii bolnavi

„Așteaptă cu nerăbdare tortul curcubeu de ziua ei săptămâna aceasta și să înceapă clasa întâi. Era un fluturaș, era specială pentru fiecare persoană care o cunoștea. Făcea drumeții în rochii și avea o inimă mare' – au mai transmis aceștia.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri