Top 4 meniuri care te ajută să slăbești vara

Vara este cel mai bun anotimp pentru a pierde din kilogramele în plus. Uite top 4 meniuri de vară, care te ajută să slăbești rapid și sănătos.

 

Pepenele

Nu te speria că are prea mult zahăr. La urma-urmei, are în compoziție foarte multă apă, iar o felie de pepene (roșu) are doar 45 de calorii. Pepenele este aliatul tău de vară în lupta cu kilogramele în plus. Pepenele roșu este delicios rece, iar pepenele galben poate fi consumat ca atare sau poate intra în compoziția unor sucuri smoothie delicioase și răcoroase.

Legumele la grătar

Dovlecei, morcovi, vinete, sparanghel – sunt legume foarte sărace în calorii, dar pline de nutrienți esențiali. Și în plus, extrem de gustoase, mai ales când sunt pregătite la grătar. Vei observa că nici nu mai trebuie să le adaugi sare, pentru că, dacă nu le lași prea mult la foc, ele își păstrează sucul natural. Aruncă peste ele un cățel de usturoi tocat și ceva mărar proaspăt și obții un prânz delicios sau o cină sățioasă, dar săracă în calorii.

 

meniu varaSupele reci

Gazpacho sau supa de castraveți cu mărar sunt extrem de bogate în vitamine și minerale, de care bebelușul tău are nevoie dacă alăptezi și foarte sărace în calorii. În plus, sunt foarte sățioase, mai ales dacă le consumi reci.

Sucurile smoothie

Hrănitoare, sănătoase și delicioase când sunt consumate reci. Uite o rețetă de smoothie care te hrănește, dar te slăbește cât ai zice…vară:

Smoothie cu zmeură, piersici și caise

Zmeura conține cetone, care ajută corpul să ardă grăsimea în exces.

Caisele și piersicile sunt numite fructele stării de bine – compușii din ele au un efect benefic asupra sistemului nervos și în plus, sunt cam singurele fructe anti-balonare și care te ajută să scapi de contipație.

 

Ingrediente pentru 2 porții

o cană de zmeură

2-3 piersici

4-5 caise

300 ml apă plată

Se pun fructele în blender și se amestecă până la consistența dorită.

 

 

 

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport