Un copil de doi ani, din Ploiești, a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Tragedie în Ploiești. Un copil, în vârstă de doi ani, a murit după ce a căzut e la etajul 4 al unui bloc.

Potrivit primelor informații transmise de medici, copilul a fost găsit în stop cardio-respirator. Echipajul medical a început efectuarea manevrelor de resuscitare la fața locului, iar apoi le-au continuat pe drum în timp ce Ambulanța se îndrepta către Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Din nefericire, copilul nu a mai putut fi salvat. Băiatul a murit la spital.

Tragedia a avut loc joi, 20 aprilie, în jurul orei 16:00, când polițiștii Secției 2 de Poliție din Ploiești au fost sesizați prin apel la 112 și înștiințați că un copil de 2 ani ar fi căzut de la etajul al patrulea al unui imobil situat pe strada Constantin Brezeanu din municipiul Ploiești. Ajunși de urgență la fața locului, polițiștii au confirmat sesizarea.

O fetiță a căzut de la etajul al doilea al unui bloc din Timișoara. Vecinii, revoltați „Părinții sunt de vină!'

În ciuda eforturilor medicilor de a salva viața minorului, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a petrecut tragicul eveniment.

„La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 16,00, poliţiştii Secţiei nr. 2 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un minor de 2 ani ar fi căzut de la etajul 4 al unui imobil situat pe strada Constantin Brezeanu din municipiul Ploieşti.

Mama gemenilor din Ploiești care au murit după ce au căzut la etajul 10 va ajunge după gratii

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, minorul în cauză fiind asistat medical de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Prahova”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, notează Observator.

Foto – arhivă


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri