Un tată nu reușește să-și convingă fosta soție să nu mai alăpteze copilul. „Are 7 ani, a ajuns la școală!”

Un tată spune că este oripilat' pentru că fosta lui soție continua să își alăpteze fiica de șapte ani și refuză să se oprească.

Bărbatul și-a spus povestea pe rețelele de socializare, explicând că nu știe ce să mai facă pentru a-și convinge fosta soție să renunțe la alăptarea fetei.

„Eu și fosta ne-am despărțit când fiica noastră avea câteva luni. Am început să vorbesc despre această problemă când încă alăpta la vârsta de doi ani. Iată că are 7 ani, a ajuns la școală. Înainte mai glumeam despre acest subiect, dar acum nu mai suport” – a explicat el pe Reddit, potrivit Mirror.

El o descrie pe fosta lui soție ca fiind o „persoană inteligentă, rezonabilă' – dar crede că este „deteriorată emoțional la un anumit nivel', pentru că altfel ar fi încetat să-și alăpteze fiica cu mult timp în urmă. El a adăugat: „Am avut această discuția de mai multe ori. Ea continuă să spună că lucrează la asta. Dar cel mai adesea îmi spune că se va opri când fiica ei va fi gata' să se oprească. Cuvinte, cuvinte. Nicio faptă.

Citește și: Lili Sandu, probleme cu alăptarea: „Practic era o piatră acolo, nu vreți să vă imaginați!'

Acest lucru este greșit din atât de multe privințe, nu vreau să intru în asta acum. Am putea scrie o carte despre tot. O parte a problemei este că nu poate dormi la mine, deoarece este obișnuită să se culce mereu cu mama și mai mult decât ocazional să o alăpteze” – a continuat el.

Căutând sfaturile internauților, el a adăugat: „Mă puteți ajuta? Aș putea să merg cu asta în instanță și să vorbesc cu un judecător să o forțeze să oprească?'

Ca răspuns, un utilizator a spus: „Aveți deja un ordin de custodie? Dacă nu, nu m-aș concentra pe partea de alăptare și nu m-aș concentra asupra nopților petrecute la tine și la soție. Ea are șapte ani și ar trebui să poată avea weekend-uri la tatăl ei. Dacă mama spune nu, doar anunțați-o că veți examina un ordin de custodie pentru a vă asigura că aveți acces la fată.'

Citește și: Doi părinți au refuzat donarea organelor fiului lor pentru de teamă să nu fie „excluși de la ritualurile creștinești'

Un alt utilizator a adăugat: „În loc să abordezi problema instanței despre încercarea de a opri alăptarea, nu mia bine să ai un aranjament de custodie în care fiica ta să rămână la tine peste noapte?'.

Altcineva a replicat: „Am auzit că unele instanțe nu vor ordona vizitarea statul al celălalt părinte peste noapte în cazurile în care copilul este încă alăptat. Este posibil ca fiica ta să nu mai mai  fie alăptată de fapt, dar ca fosta tău să se folosească de acest pretext drept scuză pentru ca micuța să nu fie nevoită să stea peste noapte la tine acasă? Cum este relația ta cu fiica ta? Inițiați contactul spontan? sau numai la ore stabilite?”

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri