Vlăduța Lupău, despre primul zbor în trei cu avionul. „A durat cinci ore”

Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare cum a decurs prima experiență de abor cu avionul a fiului ei, Iair.

Băiețelul are doar șapte luni, dar a fost luat de artistă și de soțul ei, fotbalistul Adi Rus, în Dubai, într-o vacanță de familie.

Aceasta este prima ieșire din țară a fiului Vlăduței, iar a a avut emoții foarte mari cu privire la drum. Zborul spre Dubai a durat cinci ore, la care s-a adăugat și timpul petrecut în aeroport înainte de îmbarcare și drumul spre cazare.

Trebuie luate în calcul și ora de la hotel la aeroport. Apoi 2-3 ore în aeroport până când efectiv pleca avionul. Apoi cel puțin o oră și jumătate de la aterizare până ajungi la cazare, te cazezi și ajungi în pat.' – a explicat artista într-un Instastory.

Vlăduța Lupău se poate considera o mămică norocoasă, deoarece spune că Iair a fost foarte cumințel pe drum și nu au fost probleme.

Raluca Blejușcă, ex-Angels, despre coșmarul prin care a trecut cu unul dintre copii. „Un medic mi-a spus că o să moară'

Nu a plâns absolut deloc (el oricum nu prea plânge)… Ne-am speriat că va fi greu. Și tocmai de aia am ales oarecum o destinație la căldură cât mai aproape de România. Zborul a durat 5 ore, iar el a dormit 2.'

Vlăduța a recunoscut că a existat un mic detaliu de care ea și Adi au trebuit să țină cont pentru ca fiul lor să fie complet liniștit. Artista spune că micul Iair nu poate adormi dacă nu e legănat. Așadar, tinerii părinți au trebuit să se ridice de pe scaune și să-l legene pe culoarul avionului.

Singura lui problemă este că nu știe să adoarmă decât legănat. Și a fost nevoie să ne ridicăm pe culoarul din avion câteva minute să cântăm ‘nani, nani’. Am avut noroc și de câțiva oameni care ne-au recunoscut. Au fost chiar amuzați, practic nu i-am deranjat absolut deloc!'

O femeie care nu știa că e însărcinată a născut în timpul unui zbor cu avionul

Cât despre partea cu hrănitul copilului, artista a spus că i-a pregătit lăpticul din timp și i l-a dat la decolare și la aterizare.

Cu mâncatul: lapte pus în suport de lapte (câte cupe de lapte praf aveam nevoie la câți ml de apă puneam la o masă) și am avut apă în termos pentru preparare. A mâncat la decolare și aterizare pentru a nu i se înfunda urechile. Și totul a fost perfect! Plus ne-am jucat cu jucăriile preferate!'

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri