A reușit în mod miraculos să învingă cancerul în timpul sarcinii, însă a murit la o zi după naștere dintr-o cauză neașteptată | VIDEO

Din păcate, în ultima perioadă, se înregistrează din ce în ce mai multe cazuri de cancer în timpul sarcinii. Așa începe și povestea unei mame care a învins cancerul de col uterin de două ori și impresionat o mulțime de oameni din lumea întreagă.

Jamie Snider a reușit să învingă cancerul de două ori, una dintre aceste dăți fiind chiar în timpul sarcinii cu gemeni. În mod absolut tragic însă, proaspătă mamă a murit de insuficiență cardiacă la numai o zi după ce a născut.

Ce înseamnă să ai cancer în timpul sarcinii

În timpul sarcinii, Jamie a urmat tratamente cu chimioterapie pentru a reuși să-și aducă pe lume cei doi copii pe care îi purta în pântec. Asta era deja a doua oară când lupta cu cancerul, după ce îl mai învinsese odată cu ani în urmă.

Jamie mai avea două fete mai mari și, ultima dată își pierduse un ovar în timpul luptei cu cancerul de col uterin. După ce a rămas din nou însărcinată ea a aflat că acea formă de cancer cervical a recidivat.

Tratamentul pentru cancer în timpul sarcinii

De data asta însă, medicii nu au putut să-i administreze tratamentul cu chimioterapie complet, așa cum se face în mod normal pentru că, în felul ăsta, ar fi fost afectați gemenii din pântece.

'Ea s-a asigurat că acei copilași vor trăi. A făcut asta cu prețul vieții ei', a declarat fratele femeii.

Medicii i-au spus că a învins cancerul și de data asta și că poate să nască prin cezariană.

Nașterea gemenilor

Micuții s-au născut prematur, la numai 33 de săptămâni, dar în ciuda faptului că erau foarte micuți, erau sănătoși.

Citește și: Diagnosticata cu cancer in saptamana 28 de sarcina, a luat o decizie care a schimbat 2 vieti

 

Imediat după ce i-a adus pe lume pe micuți, Jamie a suferit o histerectomie, o intervenție chirurgicală prin care se îndepărtează comple uterul, pentru a fi sigură că nu va mai reveni cancerul și se va putea bucura de familia ei frumoasă, acum și mai numeroasă.

Citește și: Imagini emoționante. Un bărbat a refăcut pozele de la nuntă cu fetița lui, după ce soția a murit de cancer | FOTO

A învins cancerul dar a murit de insuficiență cardiacă

În mod absolut tragic, la numai o zi după naștere, Jamie a murit. Ironia sorții a fost că ea n-a murit din cauza cancerului ci din cauza unei insuficiențe cardiace.

'Am o oarecare liniște în suflet că a putut să-și țină la piept acești doi copilași după naștere', a declarat prietena ei.

Gemenii au fost externați din spital și au fost preluați de familia mamei care-i va duce la tatăl lor și la celelalte două surori mai mari.


Sursa: huffingtonpost.com
Foto: Captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie