Hai la BABY EXPO, Ediţia 38 de Primăvară !

BABY EXPO, cea mai mare sărbatoare a Gravidelor şi a Bebeluşilor din România işi deschide porţile în zilele de 14-15-16-17 Martie la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Părinţii sunt invitaţi la BABY EXPO de Joi, 14 Martie până Duminică, 17 Martie, zilnic între orele 10.00 şi 19.00, iar Duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Mămicile, tăticii, bunicii şi copiii sunt aşteptaţi să descopere produse inedite, să se bucure împreună de cele mai atractive jocuri şi să beneficieze de oferte speciale. Timp de 4 zile, cele peste 150 de companii prezente aşteaptă părinţii cu o ofertă variată de produse şi servicii destinate celor mici.

Intrarea la expoziţie costă 10 lei pentru părinţi şi este gratuită pentru copii.

Pe baza biletului de intrare se participa la Super Tombola BABY EXPO !

Pentru ca vizita la BABY EXPO să fie cât mai placută şi relaxantă, am pregătit pentru copii şi părinţi multe activităţi distractive.

O stea numai a ta în Universul ITSY BITSY ! Fiecare copil va primi o stea numai a lui, pe care o va putea colora cum vrea pentru a umple Universul ITSY BITSY de veselie. Părinţii vor putea participa la tombola care are ca premiu o tabletă Evolio Tabby !

Frizeria pentru copii Beauty Play, oferă servicii gratuite de hairstyle pentru fetiţe şi băieţi.

La Ursuleţul Albastru / Restaurantul Bebeluşilor – Nestle îi aşteaptă pe cei mici cu preparate delicioase, pentru o alimentaţie echilibrată şi sanatoasa !

O amintire cu tine şi copilul tău, de la Totul despre mame şi Uncle Jeb Studio – cel mai simpatic şi original magnet cu poza familie, tocmai bun de pus la vedere sau de dat cadou bunicilor.

 Lansarea revistei Pap tot!' – revista Pap tot!' si Mariana, bucătarul-sef' îi aşteapă pe prichindei la demonstraţii de gătit şi degustare.

CARNAVAL PARTY … O viaţă plină de culoare ! Prinţese delicate sau zâne fermecate, piraţi fioroşi şi spiriduşi haioşi, la BABY EXPO toţi aşteaptă, voie bună să împartă.

Spaţiu de Joacă Chicco un loc de relaxare şi distracţie pentru cei mici.

Premii şi surprize la standul Superbebe ! Gravidele şi mămicile vor avea ocazia să câştige un Cărucior Bebe Confort Streety 3 in 1, un scaun auto Confort Green şi marele premiu un pachet de recoltare celule stem.

Studio foto pentru mămici şi bebeluşi GIA PHOTO STUDIO. Gratuit pentru mămici şi bebeluşi, o fotografie într-un decor de poveste şi o ramă foto personalizată.

Spaţiul Pufies pentru schimbat scutecele. Am pregătit un loc special amenajat, unde bebeluşul poate încerca scutecele Pufies, iar mămicile descoperă toate avantajele pe care le oferă scutecele bebeluşilor care stabilesc tendinţele în modă.

Spaţiu de Alăptare Medela – într-un cadru prietenos, curat şi discret, mămicile au posibilitatea să alapteze bebeluşul.

Informaţii suplimentare pe : www.babyexpo.ro şi www.facebook.com/BabyExpoRomania

 

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri