Cazul copilului din Maramureș găsit decedat într-o cușcă: Tatăl îl obliga pe celălalt copil să doarmă cu trupul neînsuflețit al fratelui

Noi detalii îngrozitoare ies la iveală în cazul copilului decedat din Maramureș, găsit de poliție în cușca animalului de companie. Băiatul, în vârstă de 14 ani, era decedat de o lună, iar tatăl criminal l-a obligat pe celălalt copil, de 16 ani, să doarmă în casă cu trupul neînsuflețit al fratelui mai mic. În tot acest timp, bărbatul și concubina lui petreceau și dormeau în mașină, notează observatornews.ro. Ororile au fost relatate de vecinii bărbatului.

Citește și: Cazul tatălui din Maramureș care și-a ascuns copilul decedat în cușcă. Cum a descoperit vecinul că ceva nu este în regulă

Era muzică la maşină, ei acolo dormeau şi băiatul ăla mare dormea cu ăla mortul în casă. I-a fost frică la copil să spună, la cel mai mare, de 16 ani, l-a ameninţat să nu-i spună. Numai Dumnezeu ştie ce a fost. El bea suc acolo, încă a mai rămas sticla pe maşină. Da, cu concubina lui şi fetiţa femeii.

Şi dacă cumpăra orice, băga în portbagaj, nu ducea în casă la copil. În maşină, acolo mâncau, acolo beau, ascultau muzică, n-au avut treabă că e copilul mort – a declarat o vecină reporterilor Observator.

Citește și: Ce posta în mediul online tatăl care și-a ținut copilul decedat în cușca unui câine

Remintim că luni, 23 mai, poliția a fost alertată de vecinulu nui bărbat de 48 de ani, al cărui copil de 14 ani nu a mai fost văzut de mult timp. Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit într-un sac, în cușca animalului de companie al familiei.

Tatăl celor doi copii a fost niternat la Spitalul de Psihiatrie Sighet, iar acum este acuzat de ucidere din culpă și profanare de cadavre sau morminte.

Foto – Captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri