Cu ce se duce Dana Rogoz să-și ia copiii la școală și grădiniță. „Suntem singurii părinți care fac așa”

Dana Rogoz (37 de ani) are un mod inedit de a-și duce și lua copiii de la școală și grădiniță.

Băiatul actriței, Vlad, are vârsta de 9 ani și este înscris la o unitate de învățământ privată. El mai are o surioară, Lia, în vârstă de doi ani, care este la grădiniță.

„Când merg la școală nu sunt vedetă, sunt mamă!”

Dana Rogoz a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, că ori de câte ori își duce copii la școală sau grădiniță nu mai este vedetă sau persoană publică, ci doar mamă. Spre deosebire de restul părinților, Dana Rogoz îi duce și îi ia pe cei mici de la ore cu o bicicletă cu ataș.

Citește și: Dana Rogoz se învinovățește că e prea exigentă cu fiul ei. „Sunt groaznică! Îmi pare rău!'

„E departe de asta. În plus, eu când merg la școală nu sunt vedetă, sunt mama lui, doamna Dragomir, mama lui Vlad Luca Dragomir. Singura chestie atipică este că noi suntem singurii părinți care venim la acea școală pe bicicletă, îl luăm și îl ducem cu bicicleta de cele mai multe ori în sezonul cald. Asta este ceva atipic. E o școală privată, unde oamenii vin cu tot felul de mașini și noi suntem cu biciroaba sau bicicleta cu mai multe locuri', a povestit actrița, pentru ego.ro.

„Avem căști, protecție, de toate!'

Dana Rogoz a mai precizat că ea conduce foarte rar bicicleta cu ataș și o face doar pe distanțe mici, prin locuri unde nu pot apărea prea multe pericole. Ea spune că ori de câte ori circulă cu biciroaba', cum o numește, toată lumea poartă cască de protecție. Cel mai des, soțul ei, regizorul Radu Dragomir, este cel care conduce bicicleta. Până acum, a mai adăugat vedeta, nu au fost implicați în niciun accident rutier cu biciroaba.

Citește și: Dana Rogoz, sfătuită să-i dea „două palme la fund Liei' pentru a o convinge să facă la oliță. Cum a reacționat actrița

„Radu conduce. Eu doar puțin așa în zona safe, dar el conduce. Are inclusiv carnet de motociclist și nu a avut niciun accident, Slavă Domnului. Faptul că are carnet și pentru două roți îl ajută destul de mult, adică are o precauție suplimentară pe care doar un șofer de motocicletă o capătă. Sunt mult mai precauți, încep să anticipeze anumite mișcări. Doamne ferește nu am avut niciun accident. Avem căști, protecție, de toate', a adăugat  Dana Rogoz.

Actrița a vorbit și în mediul online despre plimbările cu bicicleta cu ataș.

De când s-a mai încălzit, îi ducem pe copii dimineața la scoală și grădiniță cu bicicletele. Iar eu când stau cu Lia în cargo bike, avem unele dintre cele mai drăguțe apropieri ale zilei. Stăm noi două, față în față, într-un cort care ne ferește de ploaie și răcoare, și vorbim despre grădiniță, despre ce vedem stangă -dreapta, dar și despre cât de bine pedalează Radu în tot timpul asta.' –  a transmis ea pe Instagram.

Citește și: Dana Rogoz, probleme cu fiica ei, Lia: „A început să dea primele semne acum un an'

Vlad a împlinit vârsta de 9 ani pe 1 martie, de Mărțișor. Anul acesta, pentru a marca această zi specială din viața familiei ei, Dana Rogoz a publicat o colecție foto ce conține câte o fotografie din fiecare an de viață a băiatului.

„9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1… La mulți ani, Vlad! Ai adus atât de multă fericire în viața noastră, atât de multă emoție, atât de mult bine, frumos, curaj, magic, inedit, speranță, sens, că nu știu cum aș putea să îți mulțumesc vreodată pentru tot. Poate nu întâmplător te-ai născut pe 1 martie. Tu ești un copil ca o zi de primăvară, pe care toată lumea o iubește. Doar că noi avem șansa, alături și prin tine, să trăim această zi de primăvară în fiecare zi a vieții noastre, de 9 ani încoace. Te iubim infinit!' – a fost mesajul actriței, cu ocazia zilei de naștere a băiatului.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri