Cum arata dressingul Zenaidei, fetita Adelinei Pestritu

Fără categorie

Desi nu are nici un anisor, Zenaida, fetita Adelinei Pestritu, are deja un dressing plin cu haine si pantofiori. Pozele postate de mama ei pe blogul personal au facut senzatie in mediul online.

La numai sapte luni, Zenaida este deja o mica fashionista, avand un dressing la care viseaza multe femei adulte. Mama ei a observat ca magazinele cu haine pentru copii sunt pline de tinute superbe pentru fetite, in timp ce raionul de baietei este aproape gol, iar asta, spune ea, nu poate decat sa o bucure. Asa ca Adelina ii cumpara adesea hainute micutei Zenaida.

„Iar când eram însărcinată mă încăpățânam să cumpăr cu nemiluita, de parcă dispăreau de pe fața pământului, deși toate prietenele mă avertizau că n-o să apuce să le poarte”, mai spune Adelina despre hainele Zenaidei.

Pentru ca i-au ramas multe haine nepurtate, unele din ele cu eticheta, Adelina a decis sa le duca la un spital de copii pentru a le dona celor fara posibilitati.

Chiar si asa, Zenaida a ramas cu multe hainute care nu mai incapeau in comoda cu sapte sertare special pregatita pentru ea. Asa ca Adelina i-a facut fetitei propriul dressing, iar imaginile au fost postate pe blogul vedetei.


Recomandari
Proiecte speciale
Huff
Redactia.ro
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din