Fiica preotului Nicolae Dima s-a trezi din comă. „E un miracol!”

Fiica preotului Nicolae Dima, cea care în toamna anului trecut a intrat în comă după ce a fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală, se simte mai bine.

Ecaterina, în vârstă de 12 ani, a ieșit din comă și face progrese îmbucurătoare. Nicolae Dima, tatăl fetei, a anunțat în mediul online, că starea Ecaterinei se îmbunătățește pe zi ce trece.

„Ea este noua Ecaterina! Zic noua Ecaterina pentru că este ca și când s-ar fi născut a doua oară. E clar că Dumnezeu a făcut cu noi un miracol! A făcut cu Ecaterina un miracol. A născut-o din nou.

I-a dat o nouă viață și pe noi ne-a pus în fața acestui fapt cu care trebuie să trăim de acum înainte. Cum va arăta viața Ecaterinei de acum înainte, Dumnezeu știe! Adică, în mâna Lui suntem.

O femeie aflată în comă de șapte luni a născut o fetiță perfect sănătoasă

Și avem încredere în El așa cum am avut până acum și cum în fiecare zi avem pentru că în fiecare zi ne trezim, ne uităm la Ecaterina și zicem, ‘Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc Doamne, pentru Miracolul pe care ni-l pui în față’', a transmis părintele Dima pe rețelele de socializare.

În noiembrie 2022, preotul Vasile Ioana, prieten bun cu Nicolae Dima, anunța că Ecaterina a intrat în comă la scurt timp după ce acuzase o durere de cap. Fetei i s-a descoperit o formațiune tumorală, iar starea ei începuse să se agraveze alarmant. A urmat un stop cardio-respirator, iar apoi a intrat în comă.

Până acum câteva ore, familia părintelui Nicolae Dima trăia normal, așa cum trăim noi toți în viața de zi cu zi. A apărut o durere de cap inexplicabilă. Părinții fetiței au făcut investigații, au mers la spital, au căutat soluții și au descoperit un necaz. Cu totul neașteptat, după două-trei zile de dureri de cap, s-a făcut RMN și s-a descoperit că fetița are o formațiune tumorală. Dar nu este doar atât, ci viteza cu care s-au întâmplat lucrurile este surprinzătoare.

Caraș-Severin: Un copil de un an, în comă profundă după ce a căzut dintr-o mașină aflată în mers

Din nimic, după o durere de două zile de cap, copila nu mai putea respira și a intrat în stop cardio respirator. A leșinat în brațele tatălui ei. S-a lăsat moale în brațele lui iubitoare. Din acel moment, a intrat în mâna medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. Copila a făcut un al doilea stop cardio-respirator.

Acum este în comă, pe aparate, în mâinile lui Dumnezeu. Și medicii, și părinții, și noi toți așteptăm ca Ecaterina să își revină. Copila doarme de atunci și noi toți am intrat în rugăciune” – a spus Părintele Vasile Ioana, la vremea respectivă.

Foto – captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri