Un alt bebeluș a murit după ce s-a îmbolnăvit și fost trimis acasă de medici

Un alt caz de deces al unui bebeluș care a fost trimis acasă de medici pe motiv că nu are nimic', a fost semnalat în urmă cu câteva zile.

Un băiețel, în vârstă de șapte luni, a murit la câteva ore după ce a fost diagnosticat cu roșu în gât și trimis acasă de medici. În ultimele săptămâni, alți doi bebeluși au murit în condiții suspecte în Maramureș.

Mama copilului decedat a povestit, îndurerată, cum și-a pierdut fulgerător copilul.

Băiețelul, pe nume Denis, a început să se simtă rău de Sf. Andrei, iar starea lui s-a agravat alarmant. Părinții l-au dus la un spital, în Oltenița, iar medicii i-au zis că nu are nimic și l-au trimis acasă.

Femeia din Maramureș care și-a pierdut fetița diagnosticată cu „roșu în gât': „La febră de 40, nu e caz de urgență, de internare?'

De Sfântul Andrei, copilul a început să se simtă foarte rău, să îmi vomite, să îmi facă temperatură şi diaree. M-am panicat foarte tare, nici nu mai putea să respire.

A spus că nu are nimic copilul. Mi l-a consultat, mi-a spus că inimioara este bine, plămânii la fel, mi l-a consultat la burtă. Scăzuse din greutate, mi-a zis că îi face asistenta un antibiotic în picior, pe urmă vă scriu o reţetă şi plecaţi acasă – a povestit femeia, potrivit observatornews.ro.

Cazul copilului din Maramureș găsit decedat într-o cușcă: Tatăl îl obliga pe celălalt copil să doarmă cu trupul neînsuflețit al fratelui

Mama copilului decedat a mai povestit că medicii au subliniat că dacă era nevoie de internare, l-ar fi ținut în spital pe copil. După ce familia a ajuns acasă, peste noapte, starea copilului s-a agravat, iar părinții au chemat, din nou, salvarea.

Avea temperatura 40 şi mâinile de la cot în jos erau reci şi corpul de la burtă în sus ardea. Am sunat la salvare, după 30 de min a venit salvarea.

Copilul a ajuns în stare foarte gravă la spitalul din Oltenița. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Managerul spitalului spune că a deschis o anchetăinternă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Acesta spune că părinții s-ar fi dus prea târziu cu copilul la doctor.

Cred că s-a mers mult prea târziu la spital şi nu neapărat diagnosticul iniţial a fost o problemă, ci un organism fragil la o vârstă mică şi temporizată intervenţia – a declarat managerul spitalului, potrivit aceleiași surse.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri