Postarea cu un tata si fiul sau, care a socat internetul

Cand Heather Whitten a postat pe contul ei de Facebook o imagine in care sotul ei Thomas, il tine in brate pe fiul lor Fox care facuse intoxicatie cu Salmonella, nu s-a asteptat la valul de reactii pe care postarea ei l-a starnit.

Imaginea, pe care Heather a postat-o de mai multe ori pe Facebook, ii arata pe Thomas si Fox, dezbracati in dus, asa ca la vederea imaginii, oamenii au fost socati si au inceput sa raporteze imaginea, care intr-un final a fost scoasa.

Intr-o alta postare, care a fost de asemenea stearsa, Heather, a explicat ca acea imaginea nu are nici urma de continut sexual si nu a avut niciodata scopul de a fi exploatativa, ci ca acea imaginea a reprezentat un moment emotionant intre un tata si copilul sau.

„Thomas a petrecut ore in sir in dus cu Fox, incercand sa ii scada febra si lasand pur si simplu sa se spele voma si scaunele lui Fox care erau in numar foarte mare. In timp ce stateam in baie cu ei, am fost coplesita de imaginea din fata mea. Acest om. Acest sot, partener si tata. Era atat de rabdator, atat de plin de iubire si atat de  puternic in timp ce il tinea in brate pe fiul nostru” – a scris Heather in postarea facuta pe Facebook.

In ciuda povestii din spatele imagini, multi oameni s-au concentrat asupra faptului ca nu este acceptabil ca Thomas sa stea in dus dezbracat, alaturi de fiul lui si nici macar sa apara dezbracat in fata fiului sau.

Nuditatea in fata copiilor este un subiect dezbatut pe larg de cativa ani si parerile, bineinteles ca sunt impartite.

Totusi, multi parinti au evidentiat faptul ca nuditatea in familie este adeasea o situatie ce tine de practicalitate. De exemplu, comediantul Torben Chris a fost criticat dur anul trecut pentru ca a postat o imaginea in care el era in cada alaturi de fiica sa. Acesta a raspuns criticilor spunand ca este treaba parintilor sa se asigura ca cei mici fac baie si ca uneori, cea mai efcienta modalitatea de a face asta este sa intrii cu ei in cada.

„Nu este nimic in neregula cu in tata care isi spala fetita la fund sau in zonele intime. Ba din contra, este dezgustator ca nimeni sa nu faca asta si nu este corect ca numai mamele sa o faca” a mai declarat Chris.

Mai sunt parinti care cred ca nuditatea in fata copiilor este o modalitatea de a-i face pe acestia sa se simta bine in corpul lor. Intr-o postare in care explica de ce isi lasa copiii sa o vada dezbracata, bloggerul pe parenting Constance Hall a explicat faptul ca daca iti lasi copilul sa vada cum arata cu adevarat corpul unui adult il ajuti sa isi construiasca o imagine de sine pozitiva despre propriul corp.

„Nu vreau ca asteptarile baietilor despre femei sa fie in urma a ceea ce vad in reviste sau la televizor si nici nu vreau ca acestea sa fie nici asteptarile fiicelor mele” a scris Constance in postarea de pe Facebook.

In plus, asa cum atat Chris cat si Heather au evidentiat, este nevoie sa fie  difuzate cat mai multe imafini in care tatii isi ingrijesc copiii, chiar daca asta inseamna sa fie postate imagini ca cea in care Thomas s-a dezbracat si a stat gol in dus cu fiul sau care era acoperit in  voma si excremente. Poate ca daca astfel de imagini ar fi postate mai des, imagini precum cea postata de Heather si altele asemanatoare nu vor mai parea controversate.

Sursa: mic.com
Foto: pixabay.com, Facebook
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul