Un bebelus nascut perfect sanatos s-a stins din viata 13 zile mai tarziu, intr-un spital romanesc

Un cuplu din Sibiu a ajuns sa traiasca cosmarul oricarui parinte, dupa ce bebelusul lor nou-nascut, declarat sanatos cand a venit pe lume, s-a stins inainte de a implini doua saptamani.

Marcus Alexandru, cum aveau sa il boteze parintii lui, a facut febra, motiv pentru care mama s-a internat cu bebelusul in Spitalul de Pediatrie.
Aici, baietelului i s-ar fi depistat o infectie cu E.coli, cu o tulpina a bacteriei ce este caracteristica spitalelor.

S-a nascut perfect sanatos, dar a murit inainte de a implini doua saptamani

Pentru urmatoarea saptamana, parintii si-au privit cu neputinta bebelusul in timp ce se stingea cu zile. In cea de-a treisprezecea zi de viata, nou-nascutul s-a stins in spital.

„Am avut un vis care s-a spulberat în câteva zile. Am luptat mult pentru visul ăsta.

A făcut temperatură, nu mai voia să mai mănânce. Când am ajuns la spital nu mai avea febră, dar simptomele erau la fel. Nu era in apele lui', a explicat Adolf Lichtenstein, tatăl copilului, pentru Digi24.

 

Pe certificatul de deces al copilului, cauza mortii este notata ca fiind septicemia. Ulterior necropsiei insa, medicii au descoperit ca cel mic suferea de meningita, pe care nu au putut-o diagnostica in timp util.

In ceea ce priveste unitatea spitaliceasca, reprezentantii au precizat pentru sursele citate ca acest caz este inca in analiza si nu pot fi inca trase concluzii.

Mai multe detalii despre povestea cutremuratoare a familiei Lichtenstein puteti afla in cadrul campaniei Pacient in Romania, desfasurata de Digi24


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul