Emily Burghelea, despre afecțiunea băiețelului ei: „Nu mai pot să-l văd așa! E ceva rău!”

Emily Burghelea a anunțat pe rețelele de socializare că băiețelul ei, Damian, are probleme de sănătate de care nu știe cum să mai scape. Vedeta de televiziune spune că micuțul ei are dermatită atopică, o afecțiune comună și extrem de răspândită în rândul bebelușilor și se manifestă prin uscarea, înroșirea pielii și o senzație de mâncărime.

Damian se confruntă de ceva timp cu această problemă, iar mama lui este îngrijorată și spune că nu știe ce să mai facă pentru a scăpa de ea. Burghelea susține că a apelat la ajutorul medicului de familie, care i-a prescris un tratament, dar tot nu e  mulțumită. Vedeta de televiziune se gândește serios să meargă cu băiatul la un dermatolog. În plus, vedeta se întreabă dacă nu cumva problema persistă din cauza alăptatului și a alimentației ei.

Emily Burghelea, postare îngrijorătoare cu fiul ei. „Îmi e cam frică, sincer!' Ce i s-a întâmplat bebelușului

'Nu știu ce să ne mai facem cu dermatita asta atopică.

Căutăm specialiști. Până acum am discutat despre problema asta doar cu doamna doctor de familie și ne-a dat dânsa un tratament, dar cred că trebuie să aprofundăm situația, să mergem și la dermatolog, mi-a spus că ar fi bine să mergem și la alergolog, ca să  vedem dacă nu cumva este vorba despre vreo alergie la ceva ce mănânc eu.

Emily Burghelea, în lacrimi după ce a fost criticată că alăptează în public. „Am rămas șocată!'

Este alăptat doar la sân și poate fi, nu știu, mi-a  spus că poate ar putea fi o alergie la lactoză, poate n-ar mai trebui să mănânc eu o perioadă lactate sau poate fi o alergie la ceva din dieta mea sau la detergenți, dar ideea este că nu mai pot să-l văd așa. De fiecare dată mi se pare că îi trece, că se vindecă, dar de fiecare dată apar și este și mai rău, și mai rău, fiecare erupție este diferită. Nu apar foarte des, dar și când apar este ceva groaznic, mai ales că îl văd că îl doare, vrea să se scarpine… e ceva rău' – a transmis ea, într-un InstsStory.

Emily Burghelea, criticată pentru că și-a împărtășit copiii. „Credeți că e în regulă din punct de vedere medical?'

Fosta prezentatoare de televiziune a mai precizat că îi este frică să apeleze la tratamentele pe bază de plante, dar va lua în calcul și această opțiune dacă va fi necesar.

Pe de altă parte este și zona cealaltă, cu tratamente naturiste, cu ceaiuri, cu spălat pe față cu ceai de mușețel, uleiuri esențiale, creme de gălbenele, n-am încercat până acum niciuna din aceste variante. Mi-a fost puțin teamă, dar nu este exclus să mergem cu el și la un doctor homeopat, pentru că am înțeles că sunt foarte buni, nu am luat până acum contact cu așa ceva', a transmis Emily Burghelea, pe Instagram.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri