Au avut un soc cand, la ecografie, au aflat ca vor avea 4 gemeni identici

Un cuplu de canadieni a avut surpriza vietii lor cand, la scurt timp dupa ce s-au casatorit, ea a aflat ca este insarcinata. Sarcina in sine nu i-a surprins foarte tare, insa ce au aflat la ecografie le-a intors viata pe dos.

4 gemeni identici, in mod natural: Sansa de una la 15 milioane

La una dintre ecografiile de rutina din timpul sarcinii, Bethani si Tim, care credeau ca urmau sa aiba un copil, au aflat ca vor avea nici mai mult, nici mai putin de 4 copii.

Daca in cazurile de tratamente de fertilizare aceste cazuri sunt destul de frecvente, cuplul a conceput cei 4 copii ce aveau sa se nasca pe cale naturala. Mai mult, natura mai avea o surpriza pentru cei doi parinti: toti cei 4 copii erau gemeni identici, ceea ce inseamna ca proveneau dintr-un singur ovul, fecundat de un singur spermatozoid.

„Ma bucur tare mult ca stateam intinsa cand am aflat, ca nu imi venea sa cred ca erau patru. Am crezut ca e vreo greseala… Sotul meu aproape a lesinat, a trebuit sa se aseze.”, a povestit mama.

Cei doi parinti nu au un istoric de sarcini multiple in familie, ceea ce cei patru bebelusi cu atat mai inediti.
Sansa ca dintr-o sarcina sa rezulte in mod natural 4 bebelusi identici este de una la 15 milioane, au aflat parintii dupa ecografie.

In a 33-a saptamana de sarcina, Bethani a nascut prin cezariana 4 fetite sanatoase: Abigail, Emily, Grace si Mckayla.

Desigur, cum uneori si cu doi gemeni parintilor le e dificil sa faca diferenta intre copii, cuplului de canadieni ii e cu atat mai greu sa distinga intre cele 4 fetite identice.

Parintii le-au facut celor patru fetite o pagina de Facebook, unde posteaza periodic imagini cu ele crescand, spre deliciul publicului. Cei doi tineri au deschis si un cont in care accepta donatii, deoarece, deloc surprinzator, atunci cand astepti un copil si afli ca vei avea patru, vestea iti poate da bugetul peste cap.

Sursa: parentingisnteasy.co

Imagini: Webb Quadruplets Updates


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie