Ce îi spune o mamă băiețelului ei când oamenii se holbează la el din cauza unui semn din naștere

Lucy Denny, tânăra mamă a unui băiețel de aproape doi ani care are pe față un semn din naștere de mărimea unei mingi de tenis, spune că trece prin momente foarte dificile din cauza răutății oamenilor. Ea îi spune fiului ei că a fost sărutat de un înger și este special, atunci când aude comentarii crude la adresa lui.

Sonny, băiețelul de 1 an și 11 luni, are pe partea stângă a feței un hemangion cu diametrul de 7 centimetri care adesea se umflă și devine proeminent.

Din acest motiv micuțul atrage atenția celor din jur fără să vrea și reacții din cele mai urâte. Lucy spune că i s-a întâmplat chiar ca oamenii să îi urmărească în supermarket ca să-l vadă mai bine.

'Semnul lui din naștere atrage atenție nedorită. O mulțime de oameni se holbează la el și fac comentarii răutăcioase. Este incredibil cât de cruzi pot fi oamenii. O mamă mi-a spus că se bucură că micuțul ei nu are așa ceva pe față. Altele m-au întrebat ce e în neregulă cu copilul meu. S-a mers până acolo încât am fost întrebată dacă are cancer.

La un moment dat, într-un supermarket am auzit un copil cum îi șoptea ceva mamei lui și apoi împreună ne-au urmărit prin magazin și s-au holbat.

Am fost cu el la un fast-food și o mamă l-a arătat pe Sonny cu degetul copiilor ei. Este de necrezut cât de cruzi pot fi adulții cu un copil atât de mic.

Îi spun lui Sonny că semnul lui îl face special și că a fost sărutat de un înger', a declarat Lucy pentru dailymail.co.uk.

Posted by Lucy Denny on Sunday, July 5, 2015

Mămica mărturisește că i se frânge inima numai la gândul că fiul ei va fi luat în râs de copii sau că ar putea fi exclus dintr-un joc doar pentru că are acest semn din naștere.

'Sonny este cel mai vesel și frumos băiețel și mi se rupe sufletul când mă gândesc că este posibil să fie nevoit să trăiască toată viața cu semnul acesta. Este un copilaș așa de încrezător și fericit. Nu aș vrea să se schimbe doar pentru că niște oameni sunt superficiali. Mi-aș dori ca oamenii să gândească înainte să vorbească. Sonny este un copil și are sentimente. La fel și noi, părinții. Ceea ce spun ei îl poate afecta pentru tot restul vieții', mai spune Lucy.

Pentru că își dorește ca băiețelul lor să nu aibă de suferit atât de mult din cauza acestui semn, Lucy și soțul ei au hotărât să-l ducă la speciliaști care să-i opereze această tumoră benignă.

'În curând va fi suspus unei operații și va fi prima din multele care vor urma. Fața lui drăgălașă nu va fi niciodată perfect simetrică, mereu va avea o cicatrice, dar pentru mine va fi mereu cel mai frumos copil pe care l-am văzut vreodată în viață', spune cu lacrimi în ochi mama lui Sonny.

Hemangiomul capilar este o tumoră benignă rezultată dintr-o creștere anormală a unui mic vas de sânge. Acesta poate să nu fie vizbil încă de la naștere, dar poate apărea în primele șase luni de viață. De cele mai multe ori încep să se retragă pe la vârsta de 12-15 luni și chiar să dispară în jurul vârstei de șase ani.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie