Fetita ei incepuse sa se comporte ciudat, asa ca a instalat o camera ca sa vada ce se intampla in lipsa ei

Whitney Matney este tanara mamica si studenta la drept. Pentru ca trebuia să meargă la cursuri și la practică, a decis împreună cu soțul să angajeze o bonă pentru fetița lor de un an. După căutări îndelungi, au ales o fostă colegă de liceu a lui Whitney. Avea recomandări foarte bune și nu era chiar o străină, așa că părinții aveau încredere maximă în ea.

Dar la câteva săptămâni după ce bona a intrat prima dată în casa lor, părinții au observat că fetița începuse să aibă un alt comportament – tresărea la orice zgomot, plângea des, iar când bona intra în casă, fugea de ea. 

Lui Whitney i s-a părut ciudat comportamentul fetiței sale, mai ales că schimbarea apăruse brusc, așa că a decis să monteze camere în casă. Descoperirea socanta au facut-o chiar din prima zi. Când a ajuns acasă de la cursuri, Whitney a observat ca camera de supraveghere era intoarsa cu fata catre perete. S-a dus direct la calculator ca să vadă înregistrarea. Ea a văzut cum bona în care aveau atâta încredere o scutura puternic pe fetita, o lovea apoi a observat camera, s-a indreptat catre ea si a intors-o cu fata la perete. 

Evident, era prea tarziu, caci comportamentul abuziv al bonei fusese deja inregistrat. Parintii au chemat politia, iar bona a fost arestata chiar in acea seara. Acum Whitney ii sfatuieste pe toti parintii sa instaleze camere de supraveghere inca din prima zi in care le intra in casa o bona noua. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie