(P) Redescoperă magia copilăriei cu instrumentele de colorat de la BIC

Cu siguranță că îți amintești cu plăcere de momentele din copilăria ta, în care colorai de dimineața până seara, iar asta te făcea foarte fericită.

Ei bine, acum poți să le oferi și copiilor tăi astfel de momente de bucurie, cu gama de instrumente de colorat BIC Kids, concepută special pentru siguranța și confortul celor mici.

Descoperă chiar acum toate gamele de creioane colorate, markere de colorat și creioane cerate, care răspund nevoilor copiilor, indiferent de vârstă, și care le vor stimula creativitatea într-un mod plăcut!

Gama de creioane de colorat BIC Kids ajută la dezvoltarea și la sporirea creativitătii copiilor, începând cu vârsta de 2 ani. Creioanele Evolution Circus –sunt ideale pentru copii datorită rezistenței (cu formă cilindrică și din grafit), siguranței (fără așchii) și confortului (ușor de ascuțit).

 

Creioane de colorat BIC Kids

Și pentru că cei mici iubesc culorile, creioanele de colorat Circus au culori festive în con, tocmai pentru a le dezvolta creativitatea de la o vârstă fragedă. Cu siguranță că vor deveni preferatele celor mici în scurtă vreme!

Gama de markere de colorat BIC Kids este dedicată copiilor începând cu vârsta de 3 luni. Toate elementele acestor markere de colorat au fost concepute în mod special pentru siguranța copiilor (cerneluri non-toxice și vârfuri ferme), pentru confortul lor (corpuri mari sau mici), dar și pentru confortul părinților, acestea incluzând caracteristici precum ultralavabilitatea cernelurilor.

 

 markere de colorat BIC Kids

Astfel, eventualele pete sunt ușor de curățat, atât de pe piele, cât și de pe haine (markerele de colorat Kid Couleur). În plus, există și cerneluri care nu se usucă dacă sunt lăsate fără capac (familia Visa).

Gama de creioane cerate BIC Kids se adresează copiilor începând cu proaspăta vârstă de 30 de luni. Creioane cerate Plastidecor sunt foarte rezistente, perfecte pentru preșcolari și se potrivesc de minune în trusa esențială de colorat a oricărui copil.

 

creioane cerate BIC Kids

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie