Tatăl unui copil de 4 ani și-a petrecut ultimele luni din viață căutând o familie adoptivă pentru fiul său

Un tată, care și-a crescut singur copilul, și-a petrecut ultimele luni din viață căutând o familie adoptivă pentru băiețelul lui de 4 ani.

Nick Rose, un bărbat în vârstă de 40 de ani, s-a stins din viață după ce, timp de 9 luni de zile, a dus o luptă crâncenă cu o formă extrem de agresivă de cancer ce îi afectase plămânii și oasele.

Totuși, în ciuda faptului că a urmat un tratament cu chimioterapie și i-a fost extrem de greu în aceste luni, prioritatea lui a fost să găsească o familie iubitoare pentru fiul său de patru ani.

Unul dintre prietenii apropiați ai acestuia a povestit:

'Nimic nu a fost înaintea lui Logan. Avea dureri atât de puternice, dar Logan era viața lui, pentru el a făcut tot i-a stat în putință', a spus acesta.

Mama lui Logan se pare că nu a vrut să-l mai vadă pe copil de când era încă foarte micuț, iar Nick și-a crescut singur băiețelul și se descurca de minune.

Cu 9 luni în urmă însă, el a aflat că suferă de o formă foarte agresivă de cancer.

'Nick a făcut tot posibilul să rămână puternic până în ultima clipă pentru fiul lui. A reușit să-i găsească o familie adoptivă, apoi s-a stins', a mai spus prietenul său.

Prietenii lui Nick au deschis chiar un cont prin care doritorii pot dona bani pentru viitorul băiețelului de patru ani.

Sursă: metro.co.uk
Foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie