Tragedia care a adus un miracol

Intr-un singur moment, a fost distrusa complet viata unei intregi familii, insa, un an mai tarziu, s-a intamplat nu doar un miracol, ci trei.

Micutul Kyle isi sarbatorea ce-a de cincea aniversare. Impreuna cu surorile sale Emma in varsta de 4 ani si Katie in varsta de 2, mama sa Lori si bunca Cindy, au decis sa mearga la targ pentru a sarbatori.

Ziua a decurs minunat, s-au distrat de minune si spre dupa-amiaza, au pornit spre casa, insa pe drumul era foarte aglomerat.

La un moment dat, masina in care se aflau a fost izbita puternic de un camion. Mama si bunica isi pierd imediat cunostiinta iar copiii sunt dusi in stare critica la spital.

Cand Chris, tatal copiilor, este anuntat despre accident porneste urgent catre spital insa ajunge prea tarziu. Ambele sale fiice au murit deja, insa parintii inca au o speranta pentru fiul lor Kyle.

Din pacate Kyle a suferit rani atat de extinse incat nu exista nicio sansa de supravietuire si parintii trebuie sa ia decizia sfasietoare de a opri aparatele care il tineau in viata.

„Am stat cu mana pe pieptul sau pana inima a incetat sa ii bata…apoi s-a dus” povestesc parintii, insa pierderea suferita a devenit reala pentru ei in momentul in care si-au vazut pentru ultima data cei trei copii, inainte de inmormantare.

Famila Coble Kyle, Emma, Katie

Durerea parintilor este enorma si fiecare zambet de copil pe care il intalnesc ii raneste profund si ii face sa sufere si mai tare, insa deci sa faca un pact si isi promit ca nu isi vor pune capat zilelor desi, in multe zile, aceasta pare sa fie singura alternativa.

Dupa ce si-au facut aceasta promisiune sfasietoare, la trei luni dupa accident, Chris si Lori au decis sa mai aiba copii, pentru ca pana in acel moment se simteau ca fiind „parinti fara copii”, asa cum declara Chris.

Astfel ca au decis sa apeleze la fertilizare in vitro si atunci a aparut semnul miracolului ce urma sa se intample. Desi nu isi doreau decat un copil, au fost fertilizate trei ovule.

Famila Coble Kyle, Emma, Katie

La aproape un an dupa ce i-au pierdut pe Kyle, Emma si Katie, Lori a nascut tripleti: doua fete si un baiat: Ashley, Elie si Jake. „Nu ii vor inlocui niciodata pe Kyle, Emma si Katie, insa casa noastra este din nou plina de bucurie. Tripletii au readus in viata noastra de bucuria, iubirea si zambetele”, povesteste Lori.

Tripletii stiu ca inainte ca ei sa se nasca au mai avut trei frati, casa este plina cu pozele lor iar Lori si Chris vorbesc mereu despre ei, pentru ca Emma, Katie si Kyle nu trebuie uitati.

Famila Coble Kyle, Emma, Katie
Aceasta poveste tragica ne invata ca miracolele apar atunci cand avem cel mai mult nevoie de ele, ne invata ca nu trebuie sa ne pierdem niciodata speranta si ca indiferent cat de rau si de nedrept este ceea ce ni se intampla, urmaza si ceva frumos, ceva miraculos, ceva magic.

Sursa: hefty.co
Foto: The Coble Family Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie