Amalia Enache a făcut anunțul: va deveni mamă

Frumoasa prezentatoare Amalia Enache și-a surprins fanii cu vestea cea mare. Este însărcinată și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Amalia Enache nu a făcut niciodată un secret din faptul că se visează mamă, iar acum dorința i s-a îndeplinit. Vedeta este însărcinată și, potrivit spuselor sale, emoțiile i-au copleșit și pe ea și pe tatăl copilului.

Amalia susține că a simțit încă din prima clipă că este însărcinată și nu a pus la îndoială sentimentele ei atât de puternice, iar simțurile ei s-au dovedit a nu o fi înșelat.

„Am cam simţit şi n-am avut îndoieli când au apărut semnele. Am făcut testul de sarcină pentru emoţia tatălui copilului, dar stiţi, noi, mamele, simţim', a dezvăluit vedeta pentru protv.ro

Amalia povestea în urmă cu ceva timp că, deși nu își găsise însă jumătatea, își dorea foarte mult să devină mamă.

'La 17 ani m-am îndrăgostit pentru prima dată. Am fost un copil foarte tocilar, dar la 17 ani am lăsat la o parte cărţile şi am simţit ce înseamnă să fii îndrăgostit. Acum, mă văd mămică oricând. Am toate instinctele fireşti ale unei femei care încă nu are copii şi mă văd mamă. Până acum, viaţa mea a însemnat o relaţie de 13 alături de un singur bărbat, iar de trei ani nu mai suntem împreună. Aşa a fost viaţa mea, însă mă văd mireasă la un moment dat', declara Amalia în urma cu câţiva ani.

Frumoasa prezentatoare nu a dezvăluit cine este tatăl copilului, dar mărturisește că nu a fost niciodată mai fericită ca acum.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii