O femeie a nascut in toaleta si a scapat copilul in hazna

O femeie din Constanta a nascut in toaleta care se afla in curtea casei. Imediat dupa nastere copilul a cazut in hazna. Pompierii au intervenit in scurt timp si au reusit sa scoata nou-nascutul din hazna.

Bebelusul nou-nascut a fost transportat de urgenta cu un elicopter SMURS la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru investigatii si ingrijiri medicale.

Potrivit declaratiilor date de mama si de familia acesteia echipei de interventie, femeia in varsta de 20 de ani a mers la toaleta si acolo a nascut, copilul cazand astfel in hazna. Familia femeii a fost cea care a sunat la numarul uni de urgenta 112 si a alertat autoritatile.

Conform evz, femeia a ascuns sarcina de familie, aceasta din urma afland de existenta sarcinii dupa ce femeia a nascut in toaleta din curtea casei si s-a reintors in casa plangandu-se de dureri de spate si sangerari.

Potrivit evz.ro, cumnata femeii a fost cea care a descoperit copilul in hazna si a alertat autoritatile.

In urma apelului, la locul incidentului s-au deplasta pompierii si un elicopert SMURD. Pompierii au fost cei care au reusit sa scoata copilul nou-nascut din hazna.

Surse: evz.ro; Digi24
Foto: Arhiva Libertatea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere