Fetiță învățată să fumeze în centrul orașului Alba-Iulia

La numai 4-5 anișori o fetiță este învățată să fumeze de către două femei, în plin centrul orașului Alba-Iulia. Imaginile au fost surprinse de un trecător și au iscat revoltă în rândul părinților.

Fetița din imagini nu pare să aibă mai mult de 4-5 ani, iar felul este încurajată de cele două femei, probabil una dintre ele chiar mama ei, să fumeze este cu adevărat revoltător.

Mai mult, micuța este încurajată să imite gesturile adulților, spre amuzamentul celor două femei care par a nu realiza perciolul extrem la care o expun pe copilă.

În cazul copiilor, mai ales cei mici de vârsta fetiței di imagini, chiar și fumatul pasiv poate fi deosebit de periculos. Acesta cauzează infecții acute ale căilor respiratorii inferioare. Poate produce astm, alergii, afecțiuni ale inimii și desigur ale plămânilor. Fumul inhalat poate provoca de la afecțiuni cronice care îi va afecta toată viață, până la cancer.

Protecția Copilului a dechis o anchetă în cazul fetiței învățată să fumeze

Protecția Copilului Alba susține că s-a autosesizat în acest caz, dar momentan nu au putut fi recunoscute persoanele din imagini. O anchetă a fost deschisă și urmează a se stabili identitatea copilei, dar și a celor două femei care o îndeamnă la un act atât de periculos precum este fumatul la o vârstă atât de fragedă.

Citește și: Un român își obligă copilul să bea bere și să fumeze: 'Asta înseamnă să fii bărbat adevărat'| VIDEO

Citește și: Cât de periculos este fumatul în sarcină: Dr. Mencinicopschi îți spune

Sursa foto:ziarulunirea.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie